Biri beni durdursun! Maske

Yeniden Başla izle

-

Demolition

6.8/ 10
1 1

Yeniden Başla filminin bilgileri Demolition

6.8
Yeniden Başla 6.8 Türkçe Dublaj 2015 1080p
Film Süresi

101 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriKomedi Filmleri Yönetmen

Suzanne Crowley

Oyuncular

Jake Gyllenhaal, Naomi Watts, Chris Cooper, Judah Lewis, C.J. Wilson, Polly Draper, Malachy Cleary, Debra Monk, Heather Lind, Wass Stevens

Yatırım uzmanı Davis Mitchell, eşini bir trafik kazasında trajik bir şekilde kaybettikten sonra derin bir duygusal çöküntü içine düşer. Yaşadığı bu büyük kayıp, Davis'in hayatını ve varoluşunu sorgulamasına neden olur ve bu süreçte giderek daha fazla kontrolünü kaybeder. Bu zorlu dönemde, bir gün, parasını yuttuğu bir otomat nedeniyle üretici şirkete bir şikayet mektubu yazar. Bu mektup, beklenmedik bir şekilde onu şirketin müşteri hizmetleri temsilcisi Karen ile tanıştırır.

Davis ve Karen arasında gelişen bu sıra dışı ve beklenmedik ilişki, ikisine de hayata farklı bir bakış açısı kazandırır. Karen, Davis'in yaşadığı yas ve çöküş sürecinde önemli bir destek olurken, Davis de Karen'in hayatına yeni bir soluk getirir. Bu ilişki, her ikisi için de yeniden hayata bağlanma ve yıkımdan sonra yeniden inşa etme sürecinin başlangıcı olur. Bu süreçte, Davis, acı ve yıkımın ardından hayatın devam ettiğini ve yeni başlangıçların mümkün olduğunu keşfeder. Karen ile olan ilişkisi, ona kaybettiği umudu ve yaşama sevincini geri kazandırır.

Filme Yorum Yaz