Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

Küçük Prens izle

-

The Little Prince

7.6/ 10
1 1

Küçük Prens filminin bilgileri The Little Prince

7.6
Küçük Prens 7.6 Dublaj & Altyazı 2015 1080p
Film Süresi

108 Dakika

Ülke

Fransa

KategoriAile FilmleriAnimasyon FilmleriFantastik FilmlerMacera Filmleri Yönetmen

Hans Zimmer

Oyuncular

Riley Osborne, Mackenzie Foy, Jeff Bridges, Rachel McAdams, Marion Cotillard, James Franco, Benicio del Toro, Bud Cort, Ricky Gervais, Albert Brooks

Antoine de Saint-Exupery'nin unutulmaz çocuk klasiği Küçük Prens'in 2015 yapımı animasyon uyarlaması, yazarın müthiş hayal dünyasına yeniden davet ediyor. Hikayenin merkezinde, annesi tarafından artık yetişkinlerin dünyasına hazırlanan ve çocukluktan çıkmak üzere olan bir kız çocuğu bulunuyor. Bu kız, tuhaf ancak iyi yürekli bir adam olan komşusu Pilot ile tanıştığında, hayatı tamamen değişir.

Pilot, bir zamanlar tanıdığı Küçük Prens aracılığıyla girdiği ve her şeyin mümkün olduğu bir dünyanın kapılarını genç kıza da açar. Küçük Prens'in eşsiz maceraları ve öğretileri, kızın dünyasını renklendirir ve ona hayal gücünün sınırlarını aşma fırsatı tanır. Film, çocukluğun masalsı dünyasını, arkadaşlık, sevgi ve insan ilişkileri üzerinden derinlemesine işleyerek, izleyicilere eğlenceli ve düşündürücü bir deneyim sunar.

Küçük Prens'in animasyon uyarlaması, Saint-Exupery'nin ölümsüz eserini modern bir dokunuşla izleyicilere sunarak, masalın güzelliğini ve derinliğini koruyan bir yapıya sahiptir.

Filme Yorum Yaz