Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

Let's Get Harry izle

-

Let's Get Harry

6.3/ 10
1 1

Let's Get Harry filminin bilgileri Let's Get Harry

6.3
Let's Get Harry 6.3 Türkçe Dublaj 1986 1080p
Film Süresi

102 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriAksiyon Filmleri Yönetmen

Judith Holstra

Oyuncular

Michael Schoeffling, Thomas F. Wilson, Glenn Frey, Rick Rossovich, Ben Johnson, Matt Clark, Gregory Sierra, Elpidia Carrillo, Mark Harmon, Gary Busey

Let's Get Harry Kolombiya'da Amerikalı mühendis Harry Burck, şirketinin su boru hattının açılışını denetlemektedir. Açılış töreninin ortasında, Amerikalı bir diplomatın kaçırılmasını planlayan bir grup isyancı gelir. Bu sırada Harry de kaçırılır.

Kaçırılmanın haberleri Harry'nin kardeşi Corey ve arkadaşları Bob, Spence ve Kurt'a ulaşır. Hepsi Harry'nin dönüşünü beklemektedirler. Arkadaşlar, Harry'nin kaçırılmasının uyuşturucu baronu Carlos Ochobar tarafından planlandığını öğrenirler. Corey ve Bob, Washington, D.C.'ye gidip Amerikan hükümetinden yardım istemeye karar verirler, ancak kurtarma operasyonu düzenlenmeyeceği yanıtını alırlar. Harry'nin babası, Harry Burck, Sr., oğlunun kaçırılmasından derin üzüntü duyar.

Kurt, arkadaşlarına hepsinin Harry'ye bir şey borçlu olduğunu hatırlatır ve tek seçeneklerinin onu kendilerinin kurtarması olduğunu söyler. Kurt ve Spence'in başlangıçta direnişi ve kuşkularına rağmen, tüm adamlar sonunda kabul ederler. Kolombiya'ya gitmeden önce, kurtarma operasyonunu finanse etmek için duyarlı bir yerel otomobil satıcısı olan Jack'ten maddi yardım alırlar ve eğer operasyonu finanse ederse yanlarında gitmek istediğini belirtir. Ayrıca, bir paralı asker olan Norman Shrike'ın askeri uzmanlığından da yararlanırlar. Görevin aciliyeti nedeniyle, Shrike'ın grup üyelerine askeri taktikler konusunda yetersiz eğitim vermesi gerekmektedir.

Kolombiya'ya vardıklarında, yerel yetkililerden ve Amerikan hükümetinden direnişle karşılaşırlar. Grup sonunda silah tedarik edecek olan Shrike'ın temaslarından biri tarafından kurulduktan sonra hapishaneye düşerler. Amerikan yetkililere teslim edilirler ve ABD'ye dönmeleri için bir uçağa binerler. Havalanmadan hemen önce grup, kaçmayı başarır, ancak Kurt pes etmeye karar verir ve eve döner.

Grup, Ochobar'ın kampına doğru yolculuğa devam eder. Zamanla isyancılarla karşı karşıya gelirler. Bir çatışma sırasında Shrike, birinin hayatını kurtarırken ateş savaşında öldürülür. Grup, yerel bir kadın olan Veronica'nın yardımıyla yolculuğa devam eder ve sonunda Ochobar'ın saklandığı yeri bulurlar. Ochobar'ın adamlarıyla çıkan çatışmada Jack ölür. Grup, Harry'yi kurtarır ve kaçar, bu sırada Ochobar'ın kampını yok ederler.

Harry ve adamlar, kahramanlıkla karşılanarak eve dönerler.

Filme Yorum Yaz