"Hala her sabah uyandığımda istediğim ilk ve tek şey yüzünü görmek oluyor." P.S. I Love You (2007)

Ben Gazap izle

-

I Am Wrath

5.5/ 10
1 1

Ben Gazap filminin bilgileri I Am Wrath

5.5
Ben Gazap 5.5 Türkçe Dublaj 2016 1080p
Film Süresi

92 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriDram FilmleriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Andrzej Sekula

Oyuncular

John Travolta, Christopher Meloni, Amanda Schull, Sam Trammell, Patrick St. Esprit, Rebecca De Mornay, Asante Jones, Paul Sloan, Luis Da Silva Jr., Jordan Whalen

Akula, uzun yıllarını ülkesinin gölgelerde kalan düşmanlarına karşı mücadele ederek geçirmiş bir ajanın lakabıydı. Onun yaptığı işler, cesaretin ve fedakarlığın ötesindeydi; ülkesi için çalışmış, sayısız tehlikeyle yüzleşmiş ve her defasında galip gelmişti. Ancak her savaşçı gibi o da bir gün kılıcını kınına koymak zorunda kalmıştı. Emekliliği, karısıyla birlikte sessiz ve huzurlu bir hayat sürme umuduyla kabullenmişti.

Emeklilik, Akula için yabancı bir dünyaydı. Gizli dünyalar ve şifreli mesajlar yerini bahçe işlerine, sabah kahvesine ve eşinin neşe dolu gülüşüne bırakmıştı. Ancak bu huzurlu hayat, geçmişin gölgeleri tarafından kısa sürede paramparça edildi. Geçmişteki görevlerinden birinde yakalattığı düşmanlardan biri, serbest bırakıldığında Akula'dan intikam almaya yemin etmişti. Bu yeminin karanlık emeli, bir gün Akula'nın kapısına kadar geldi ve en değerli varlığı, eşi, acımasız bir saldırı sonucunda hayatını kaybetti.

Acı içinde ve öfkeyle kavrulan Akula, karısının ölümü üzerine, bir zamanlar terk ettiği dünyaya geri dönmek zorunda kaldı. Emekliliğin sakin ve rutin günleri, bir anda öfkenin, intikamın ve adalet arayışının yerini aldı. Akula, artık bir hedefe kilitlemişti gözlerini; eşinin ölümüne sebep olanları bulacak ve onlara hak ettikleri cezayı verecekti.

Filme Yorum Yaz