“Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz.” The Shining (1980)

Bıçak Sırtı 2049 izle

-

Blade Runner 2049

7.6/ 10
1 1

Bıçak Sırtı 2049 filminin bilgileri Blade Runner 2049

7.6
Bıçak Sırtı 2049 7.6 Dublaj & Altyazı 2017 1080p
Film Süresi

164 Dakika

Ülke

Kanada

KategoriBilim-Kurgu FilmleriDram Filmleri Yönetmen

Mark A. Mangini

Oyuncular

Ryan Gosling, Harrison Ford, Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Robin Wright, Jared Leto, Mackenzie Davis, Carla Juri, Lennie James, Sean Young

İlk filmin olaylarından 30 yıldan fazla bir süre sonra, Los Angeles Polis Departmanı'nda görev yapan Memur K, insanlığı sarsabilecek büyük bir sırrı keşfeder. Bu sır, büyük bir felaketi tetikleyebilir ve insanlık için son derece tehlikelidir. Bu sırrı çözebilmesi ve felaketi önleyebilmesi için Memur K, eski bir Blade Runner olan Rick Deckard'ı bulmak zorundadır.

Rick Deckard'ın yanıtlarını ararken, Memur K zorlu bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuk sırasında geçmişiyle yüzleşir ve gerçeği öğrenmek için pek çok engelle karşılaşır. İki Blade Runner'ın karşılaşması, geçmişin izlerini sürmek ve geleceği şekillendirmek için kritik bir dönemeç olur.

Harrison Ford'un Rick Deckard'ı ve Ryan Gosling'in Memur K karakteriyle buluştuğu bu devam filmi, bilim kurgu ve gerilim türlerini ustaca harmanlayarak siz değerli filmizlex seyircilerine güzel bir deneyim sunmaktadır.. iyi seyirler diler  yorum yapmanızı rica ederiz.. 

Filme Yorum Yaz