Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz. The Shining (1980)

Vay Başıma Gelenler! izle

-

Vay Başıma Gelenler!

4.0/ 10
1 1

Vay Başıma Gelenler! filminin bilgileri Vay Başıma Gelenler!

4.0
Vay Başıma Gelenler! 4.0 Yerli Film 2013 1080p
Film Süresi

100 Dakika

Ülke

Türkiye

KategoriKomedi FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Semra Dündar

Oyuncular

Hüsnü Şenlendirici, Metin Keçeci, Merve Altınkaya, Sinan Bengier, Levent İnanır, Hüseyin Elmalıpınar, Müge Oruçkaptan, Sencar Sağdıç, Abidin Yerebakan

Murat, İstanbul'un renkli sokaklarında büyümüş ve hayattan büyük beklentileri olan genç bir adamdır. Bergamalı bir ailenin çocuğu olan Murat'ın en büyük hayali, en iyi arkadaşı Meto ile birlikte zengin olmaktır. Her şey, uzun yıllar sonra hapisten çıkan ve Murat'ın varlığından bile haberdar olmadığı dedesinin ortaya çıkmasıyla değişir. Bu sürpriz buluşma, onları beklenmedik bir maceraya, yani eski bir gömü haritasının peşine düşmeye iten bir serüvene sürükler.

İstanbul'dan yola çıkan ikili, antik zamanlardan kalma sırları ve hazineleri aramak için Bergama'ya doğru yola çıkarlar. Ancak Murat ve Meto'nun bu yolculukta karşılaşacakları tuhaf karakterler, beklenmedik tuzaklar ve komik durumlar, onların bu macerayı asla unutamayacakları bir anıya dönüştürecektir. Bu hazine avı, sadece bir servete ulaşma yolculuğu değil, aynı zamanda kahkaha ve dostluk dolu bir keşfe dönüşecektir.

Filme Yorum Yaz