İntikam iyi bir şey değil Mathilda, unutmak daha iyi. Birini öldürdükten sonra hiçbir şey aynı kalmaz. Hayatın ebediyen değişir.' Leon: The Professional (1994)

X-Men izle

-

X-Men

7.0/ 10
1 1

X-Men filminin bilgileri X-Men

7.3
X-Men 7.3 Türkçe Dublaj 2000 1080p
Film Süresi

104 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriBilim-Kurgu FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Bryan Singer

Oyuncular

Patrick Stewart, Hugh Jackman, Ian McKellen, Famke Janssen, James Marsden, Halle Berry, Anna Paquin, Tyler Mane

Profesör Charles Xavier, dünyanın büyük bir kısmının göremediği ve anlamadığı, fakat oldukça tehlikeli olan bir durumun farkındadır. Bu durum, genetik mutasyonlara uğramış bireylerin sayısının giderek artmasından kaynaklanmaktadır. Xavier, bu özel yeteneklere sahip gençleri bir araya getirerek onlara hem yeteneklerini kontrol etmeyi öğretmeyi hem de dünyayı daha iyi bir yer yapmaya yönlendirmeyi amaçlamaktadır. Bu amaç doğrultusunda, X-Men adını verdiği bu gençlerden oluşan bir ekip kurar.

Bu gençler, her biri farklı ve olağanüstü yeteneklere sahiptir ve Profesör Xavier onları, dünyaya zarar vermeye çalışan kötü niyetli yapay mutantları durdurmak için eğitir. Bu yapay mutantlar, sık sık dünyayı tehdit eden tehlikeli olaylara sebep olurlar ve X-Men ekibinin müdahalesini gerektirir.

X-Men ekibi bu zorlu görevlerle mücadele ederken, aynı zamanda politikacıların ve toplumun ön yargılarıyla da başa çıkmak zorundadır. Onlar, mutantlara karşı düşmanca bir tutum sergileyen ve onların toplum içinde yaşamasını zorlaştıran politikacıların karalama kampanyalarına karşı durmaya çalışırlar.

X-Men ekibi, bu çift yönlü mücadele içinde hem dünyayı kötülüklerden korumak için savaşırken hem de insanların mutantlara karşı olan korku ve ön yargılarını aşmalarına yardımcı olmaya çalışır. Bu süreçte birlik, dayanışma ve anlayışın önemini vurgulayan etkileyici ve heyecan dolu anlar yaşanır.

Profesör Xavier liderliğindeki X-Men ekibi, zorlu mücadeleleri ve karşılarına çıkan engelleri aşarak dünyayı korumaya ve daha adil bir toplum yaratmaya yönelik umut dolu bir mücadele verir. Bu hikaye, insan hakları, eşitlik ve anlayış teması üzerine kurulu olup izleyicilere hem heyecan dolu anlar yaşatır hem de düşündürücü mesajlar verir.

Filme Yorum Yaz