Bir kadın seni milyoner yapabilir mi? Evet! eğer bir milyardersen. Para Avcısı

Şampiyonlar izle

-

Champions

6.7/ 10
1 1

Şampiyonlar filminin bilgileri Champions

6.7
Şampiyonlar 6.7 Türkçe Dublaj 2023 1080p
Film Süresi

124 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriKomedi Filmleri Yönetmen

Bobby Farrelly

Oyuncular

Woody Harrelson, Kaitlin Olson, Matt Cook, Ernie Hudson, Cheech Marin, Madison Tevlin, Joshua Felder, Kevin Iannucci

Bir basketbol koçu olan Marcus, bir dizi yanlış adım sonrasında mahkeme tarafından zihinsel engelli oyunculardan oluşan bir takımı yönetme emri alır. Başlangıçta şüpheli olsa da, Marcus bu ekibin birlikte hayal ettiklerinden daha fazlasını başarabileceğini fark eder. Aynı senaryo farklı yönetmen ve farklı isimlerle daha önce de uyarlanmıştır. Ancak 2023 yapımı olan bu film, bu hikayeyi yeniden anlatmaktadır.

Marco Montes, basketbol takımının ikinci antrenörüdür ve kibirli bir adamdır. Özel hayatında sorunlar yaşayan Marco, bir gün müsabakada baş antrenörle tartışınca stadyumdan kovulur ve sarhoşken polis aracına çarpınca tutuklanır. Hakim karşısına çıkan Marco, ya 2 yıl hapis yatacak ya da 90 gün boyunca topluma hizmet etmekle görevlendirilecektir. Gönüllü olmasa da, Marco zihinsel engelli çocuklardan oluşan bir basketbol takımını eğitmekle görevlendirilir. İlk başta sorunlu olan Marco, hem eşiyle olan sorunlarını çözmek hem de takımı şampiyon yapmak için mücadele eder.

Bu iki farklı hikaye birleştirildiğinde ortaya, mahkeme tarafından zihinsel engelli oyunculardan oluşan bir basketbol takımını yönetmek üzere görevlendirilen Marcus ile, zihinsel engelli çocuklardan oluşan bir takımı eğitmekle görevlendirilen kibirli basketbol koçu Marco'nun hikayeleri çıkıyor. İkisi de başlangıçta zorluğa ve şüpheye yol açsa da, sonunda takımlarının potansiyelini keşfederler ve birlikte hayal bile edemeyecekleri kadar ileri giderler.

 filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz