Bir kadın seni milyoner yapabilir mi? Evet! eğer bir milyardersen. Para Avcısı

Erna i krig izle

-

Erna i krig

6.0/ 10
1 1

Erna i krig filminin bilgileri Erna i krig

6.0
Erna i krig 6.0 Türkçe Altyazı 2020 1080p
Film Süresi

100 Dakika

Ülke

Danimarka

KategoriDram Filmleri Yönetmen

Henrik Ruben Genz

Oyuncular

Trine Dyrholm, Ulrich Thomsen, Anders W. Berthelsen, Sylvester Byder, Ari Alexander, Emil Aron Dorph, Mads Ole Langelund Larsen, Aksel Ojari

"Erna Savaşta" (2020), II. Dünya Savaşı sırasında Almanya'daki küçük bir köyde yaşayan Erna Petri'nin hikayesine odaklanan bir filmdir. Film, savaşın zorlukları ve sıkıntılarıyla başa çıkmaya çalışan Erna'nın kişisel mücadelelerini ve deneyimlerini anlatır.

Güçlü iradeye sahip ve dayanıklı bir karakter olarak tasvir edilen Erna, savaşın kaosu ve karışıklığına kapılır. Çatışma giderek şiddetlenirken, Erna'nın eşi Alman ordusuna çağrılır ve onu geride bırakarak evlerini yönetmesi ve çocuklarına bakması görevi Erna'ya kalır.

Film boyunca, Erna çeşitli ikilemlerle ve ahlaki seçimlerle karşı karşıya kalır. Savaşın gerçeklikleri, Nazi rejimi tarafından dayatılan propaganda ve ideolojiler, ve bunların topluluğu üzerindeki etkileriyle yüzleşir. Erna, savaşa ve sonuçlarına giderek daha fazla hayal kırıklığı yaşar ve bir zamanlar inandığı değerleri ve prensipleri sorgular.

Savaş ilerledikçe, Erna direniş eylemlerine dahil olur ve güvenliğini ve sevdiklerinin güvenliğini riske atar. Nazi rejimini zayıflatmak ve savaştan etkilenenlere destek olmak için yerel aktivistlerden oluşan bir gruba katılır.

"Erna Savaşta", tarihin sarsıcı bir döneminde bir kadının yolculuğunu dokunaklı ve içten bir şekilde sunar. Direniş, fedakarlık ve insan ruhunun zorluklarla nasıl başa çıktığı gibi temaları ele alır.

Filme Yorum Yaz