Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

Kader Ajanları izle

-

The Adjustment Bureau

6.7/ 10
1 1

Kader Ajanları filminin bilgileri The Adjustment Bureau

7.0
Kader Ajanları 7.0 Türkçe Dublaj 2011 1080p
Film Süresi

106 Dakika

Ülke

ABD

KategoriBilim-Kurgu FilmleriGerilim FilmleriGizem FilmleriRomantik filmlerSuç Filmleri Yönetmen

George Nolfi

Oyuncular

Matt Damon, Emily Blunt, Lisa Thoreson, Florence Kastriner, Michael Kelly, Phyllis MacBryde, Natalie Carter, Chuck Scarborough

David ve Elise, birbirlerine anında aşık olurlar, ancak "Adjustment Bureau" onların birlikte olmalarını istememektedir. Çünkü bu durum, organizasyonun David için çizdiği "plan"ın dışına çıkmaktadır. David, bu görünmez güçlerin kendi kaderini kontrol etme mücadelesine girerken, aynı zamanda Elise ile olan ilişkisini sürdürmeye çalışır.

Filmin ana teması, kader ve özgür irade arasındaki çatışmayı ele alıyor. David, kendi hayatını kontrol etme hakkını savunurken, "Adjustment Bureau" ona kendi iyiliği için bazı şeylerden vazgeçmesi gerektiğini söyler.

George Nolfi'nin yönetmenliğini yaptığı ve senaryosunu yazdığı film, Philip K. Dick'in "Adjustment Team" adlı kısa öyküsünden uyarlanmıştır. Film, bilim kurgu ve romantik dram türlerini bir araya getirerek, izleyicilere düşündürücü ve duygusal bir deneyim sunar. Matt Damon ve Emily Blunt'un kimyaları ve performansları, filmin başarısında büyük rol oynamıştır. Film aynı zamanda, insanların kendi kaderlerini kontrol edip edemeyeceği ve görünmeyen güçlerin hayatlarımız üzerinde ne kadar etkili olabileceği gibi felsefi soruları da gündeme getirir.

Filme Yorum Yaz