Aynaya baktığınızda suçluluk duyuyorsanız gerçekleri öğrenmişsinizdir... V For Vendetta

Yenilmez 3 izle

-

Undisputed III: Redemption

7.5/ 10
1 1

Yenilmez 3 filminin bilgileri Undisputed III: Redemption

7.5
Yenilmez 3 7.5 Türkçe Altyazı 2010 1080p
Film Süresi

96 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriGerilim Filmleri Yönetmen

Avi Lerner

Oyuncular

Scott Adkins, Mykel Shannon Jenkins, Mark Ivanir, Hristo Shopov, Marko Zaror, Michael Baral, Ilram Choi, Robert Costanzo, Lateef Crowder, Esteban Cueto

Maksimum güvenlikli bir hapishanede gizli dövüşler düzenlenmektedir. Dünyanın dört bir yanından gelen sekiz özel mahkum, ölümcül dövüşlerde birbirleriyle mücadele etmektedir. Kazanan, özgürlüğüne kavuşma şansı elde eder. Rus mahkum Boyka da bu dövüşlere hazırlanmaktadır. Dizinden sakatlandığı için zorluklarla karşı karşıyadır, ancak hayatta kalmak için dövüşmekten başka seçeneği yoktur. Boyka, hem fiziksel hem de zihinsel olarak en iyi duruma gelmeye çalışırken, rakipleriyle olan mücadelesi onun özgürlüğünü kazanma şansını belirleyecektir.

Filme Yorum Yaz
Yorumlar
Joakim Karud avatar
Joakim Karud Film Gurusu
08.02.2024
Etkileyici dövüş sahneleri ve üst düzey oyunculuklar birleşince, mükemmel bir başyapıt ‘dövüş’ filmi çıkıyor ortaya. Yenilmez 3 benim asla unutmadığım, unutamadığım, her izlemede ayrı bir tat aldığım bir film oldu. Yeni dönem dövüş filmlerine yeni bir soluk getiren bir film. Birçok kişi gizlesede izleyen kişileri gaza getirdiği kesin. :)