"Hala her sabah uyandığımda istediğim ilk ve tek şey yüzünü görmek oluyor." P.S. I Love You (2007)

Oflu Hoca'nın Şifresi 2 izle

-

Oflu Hoca'nın Şifresi 2

3.5/ 10
1 1

Oflu Hoca'nın Şifresi 2 filminin bilgileri Oflu Hoca'nın Şifresi 2

3.5
Oflu Hoca'nın Şifresi 2 3.5 Yerli Film 2016 1080p
Film Süresi

110 Dakika

Ülke

Türkiye

KategoriKomedi Filmleri Yönetmen

Adem Kılıç

Oyuncular

Çetin Altay, Ahmet Varlı, Mehtap Bayri, Başak Daşman

Ahmet, Oflu Hoca'nın elinden başkanlık koltuğunu kaybettiği için hala içerlemekte ve ona öfkelenmektedir. Oflu Hoca yüzünden hem itibarını hem de parasını kaybettiğine inanan Ahmet, tekrar başkan olabilmek için fırsat kollar. Bu sırada zengin müteahhit İdris, oğlu Şaban'a evlenmesi için Nur'u ister. Ahmet, bu teklifi duyunca, kendini kurtarabilmek için hemen kabul eder.

Durumu öğrenen Kadir ve Oflu Hoca ise Nur'u kaçırma planı yaparlar. Ancak işler planladıkları gibi gitmez ve yanlışlıkla Ahmet’in halasını kaçırırlar. Hala, gençlik yıllarından beri Ali Osman'a aşıktır ve onunla evlenmeyi hayal etmektedir. Ancak Ali Osman bu evlilik fikrine pek sıcak bakmamaktadır.

Hala, Ali Osman'ı ikna edebilirse, Arsin'deki değerli arsaları Ahmet’in üzerine yapacağını söyler. Bu teklifi duyan Ahmet hemen işi çözmek için kolları sıvar ve Oflu Hoca'ya babasını bu evliliğe ikna ederse Nur'u Kadir'e vereceğini söyler. Ancak Ahmet'in kafasında başka planlar vardır.

Ahmet, bu karmaşık durumu kendi lehine çevirebilmek ve eski ihtişamına kavuşabilmek için sinsi bir plan yapar. Oflu Hoca ve Kadir, Nur'u kurtarmak ve Ahmet'in oyununu bozmak için zamanla yarışırken, Ahmet de kendi planını uygulamaya koymak için fırsat kollar.

Filme Yorum Yaz