Hangi noktaya gelince pes denmesi gerektiğini hiç düşündün mü? Umut etmekten vazgeçip gerçekleri görmeye başlamak gerektiğinde.. 8 Mil (2002)

Jason Bourne 3: Son Ultimatom izle

-

The Bourne Ultimatum

8.0/ 10
1 1

Jason Bourne 3: Son Ultimatom filminin bilgileri The Bourne Ultimatum

8.0
Jason Bourne 3: Son Ultimatom 8.0 Türkçe Dublaj 2007 1080p
Film Süresi

115 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriÖlmeden Önce İzleGerilim FilmleriGizem Filmleri Yönetmen

Paul Greengrass

Oyuncular

Matt Damon, Edgar Ramírez, Joan Allen, Julia Stiles, David Strathairn, Scott Glenn, Paddy Considine, Albert Finney

Jason Bourne 3: Son Ultimatom Serinin 3 Numaralı filmi olan bu filmde .. geçmişinin izini sürmekte olan ajanımız Jason Bourne'un yeni maceralarını konu almış durumda. 
 
 
Jason Bourne ABD'nişn kirli oyunlarına alet etmiş olduğu ajanlarından sadece biridir. Tüm dünyada üzerindeki insanlardan gizli olarak yürütülen bir projenişn kobajı olan ajanımız deha ve zekasını üstün derece ile dövüş ve savaşma yeteneğine sahiptir.  
 
 
Jason Bourne kaybolan geçmişinin izini bulmaya devam etmektedir.  Hafızasının en derin köşesinde canlanmış olan hatıralarını tek tek birleştirip artık kim olduğunu öğrenmek üzeredir. 
 
 
Talihsiz ajan, bu süre zarfında peşinde olan 'yaratıcılarından' kurtulamayacaktır. Tamamen insan üstü  yeteneklere sahip ajanı bir an önce ele geçirmeye çalışan yetkililer, Bourne'u geçmişinden uzak tutabilecekler midir?
 
Robert Ludlum'un aynı isimli kitabından sinemaya uyarlanan Bourne serisi, ajan filmleri türünün en önemli serilerinden biridir. Bilhassa üçüncü filmi olan 'Son Ultimatom' için serinin en az kusura sahip hatta kusursuz  diyebileceğimiz bir filmi olduğunu söyleyebiliriz.
 
Filmizlex iyi seyirler diler. 
 
Filme Yorum Yaz