"Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanıyoruz." Frida (2002)

25. saat izle

-

25th Hour

7.6/ 10
1 1

25. saat filminin bilgileri 25th Hour

7.6
25. saat 7.6 Türkçe Dublaj 2003 1080p
Film Süresi

135 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram Filmleri Yönetmen

Spike Lee

Oyuncular

Edward Norton, Barry Pepper, Philip Seymour Hoffman, Rosario Dawson, Anna Paquin, Brian Cox, Tony Siragusa, Levani

25. saat filminin kısaca özeti ise;

2003 yapımı "25. saat", New York'ta yaşayan eski bir uyuşturucu satıcısı olan Monty Brogan'ın (Edward Norton) son 24 saatini anlatan bir film.

Monty, 7 yıl hapis cezasına çarptırılmadan önce son bir gece geçirmek istiyor. Bu son gece boyunca, eski kız arkadaşı Naturelle (Rosario Dawson) ile olan ilişkisini sorguluyor, en yakın arkadaşı Jacob (Philip Seymour Hoffman) ile zaman geçiriyor ve babası James (Brian Cox) ile hesaplaşıyor.

Monty, kendisi için gerçek anlamı ve amaçları sorgularken, aynı zamanda New York'un acımasız sokakları ve suç dünyası hakkında düşüncelerini dile getiriyor. Film, terör saldırısı sonrası yaşanan duygusal atmosferi de yansıtıyor.

Spike Lee'nin yönetmenliğinde çekilen "25. saat", David Benioff'un aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Film, Edward Norton, Philip Seymour Hoffman, Rosario Dawson ve Brian Cox gibi ünlü oyuncuların güçlü performanslarıyla dikkat çeker ve insanın kendisiyle yüzleşme ve suçun sonuçları hakkında düşünme konularını ele alır.

Filmizlex farkı ile 4K ve 1080P olarak izleyebilirsiniz. Filmizlex farkı ile daha bir çok yerli ve yabancı filme ulaşabilrsiniz.

Filme Yorum Yaz