"Mutluluk sadece paylaşıldığında gerçektir." Into the Wild (2007)

Mahluklar izle

-

Critters

6.4/ 10
1 1

Mahluklar filminin bilgileri Critters

6.4
Mahluklar 6.4 Türkçe Dublaj 1986 1080p
Film Süresi

86 Dakika

Ülke

ABD

KategoriBilim-Kurgu FilmleriKomedi FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

David Newman

Oyuncular

Dee Wallace, M. Emmet Walsh, Billy Green Bush, Scott Grimes, Nadine Van der Velde, Billy Zane, Lin Shaye, Ethan Phillips, Don Keith Opper, Terrence Mann

Mahluklar 1986 yapımı bir bilim kurgu korku filmidir. Film, uzaydan gelen küçük yaratıkların (Critters) bir kasabada yarattığı kaosu konu edinir. İşte filmin özeti:

Bir grup uzaylı mahkum, bir hapishane gemisini ele geçirip kaçarlar. Bu uzaylılar, gezegenlerine geri dönerlerken yanlarında tehlikeli ve aç yaratıklar olan Critters'ları da getirirler. Critters'lar, küçük, tüylü top şeklinde yaratıklardır ve sürekli olarak yemek isterler.

Uzaylı mahkumlar, Critters'ları kasabaya salarlar ve bu küçük yaratıklar kasabada terör estirmeye başlarlar. Critters'lar, her şeyi yerler ve kasaba halkı onlardan kaçmaya çalışır. Ancak Critters'lar aynı zamanda birlikte hareket ederler ve oldukça zekidirler.

Kasaba şerifi, Critters'ları yakalamak için uzaylılarla işbirliği yapar. İkinci bir grup uzaylı, Critters'ları yakalamak için kasabaya gelir. Sonunda, büyük bir çatışma yaşanır ve Critters'larla uzaylılar arasında şiddetli bir mücadele başlar.

Film, bilim kurgu ve korku unsurlarını bir araya getirirken aynı zamanda mizahi öğeleri de içerir. Critters'ların kasabada yarattığı kaos ve kovalamacalar, filmi heyecanlı ve eğlenceli kılar.

Filme Yorum Yaz