"Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım." City of Angels (1998)

Mahluklar 2 izle

-

Critters 2

6.0/ 10
1 1

Mahluklar 2 filminin bilgileri Critters 2

6.0
Mahluklar 2 6.0 Türkçe Dublaj 1988 1080p
Film Süresi

86 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriBilim-Kurgu FilmleriKomedi FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Robert Shaye

Oyuncular

Scott Grimes, Liane Curtis, Barry Corbin, Don Keith Opper, Lin Shaye, Eddie Deezen, Terrence Mann, Roxanne Kernohan, Sam Anderson, Douglas Rowe

Mahluklar 2  1988 yapımı bir bilim kurgu korku filmidir ve "Critters" serisinin ikinci filmidir. Film, ilk filmde tanıtılan Critters'lar olarak bilinen uzaylı yaratıkların geri dönüşünü konu edinir. İşte filmin özeti:

Film, ilk filmde yaşanan olaylardan iki yıl sonra geçer. Critters'lar, bir kez daha uzaydan Dünya'ya gelirler ve bu sefer Kansas'ın ufak bir kasabasında ortaya çıkarlar. Critters'lar, hala aç ve yıkıcıdırlar ve şimdi daha büyük bir sürü olarak gelmişlerdir.

Kasaba halkı, Critters'ların saldırısına karşı savunmasızdır ve bu küçük yaratıkların yok edilmesi gerekmektedir. İlk filmde yaşananlar hala hatırlanır ve kasaba sakinleri, Critters'ları yok etmek için uzman bir avcı olan Charlie McFadden'ı (Don Keith Opper) yardıma çağırır.

Charlie, Critters'ları yakalamak ve yok etmek için gelişmiş teknoloji ve taktiklerle donatılmış bir ekip kurar. Critters'larla büyük bir çatışma yaşanırken, kasaba halkı hayatta kalmak için savaşır.

Film, ilk filmdeki aksiyonu ve korkuyu sürdürürken aynı zamanda mizahi unsurları da içerir. Critters'ların saldırıları ve kasaba sakinlerinin onlara karşı verdiği mücadele, filmi heyecanlı ve eğlenceli kılar.

Filme Yorum Yaz