"Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım." City of Angels (1998)

Komşu izle

-

The Neighbor

5.7/ 10
1 1

Komşu filminin bilgileri The Neighbor

5.7
Komşu 5.7 Türkçe Dublaj 2016 1080p
Film Süresi

87 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriGerilim FilmleriGizem FilmleriKorku FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Charlie Clouser

Oyuncular

Josh Stewart, Bill Engvall, Luke Edwards, Alex Essoe, Jaqueline Fleming, Melissa Bolona, Ronnie Gene Blevins, David Kallaway, Ben Matheny, Artrial Clark

"Komşu (The Neighbor)," 2016 yapımı bir gerilim, korku ve suç türündeki filmidir. Marcus Dunstan ve Patrick Melton tarafından yazılan senaryoya sahiptir. İşte filmin özeti:

Film, sakin bir kasabada yaşayan Cutter kasaba halkının yaşadığı gergin günleri konu alır. Kasaba, son zamanlarda tuhaf olaylar ve gizemli kayıplarla sarsılmıştır. John adında bir adam, sevgilisiyle mutlu bir ilişki sürdürmektedir. Ancak sevgilisi esrarengiz bir şekilde kaybolur. John, sevgilisinin izini bulmak için Cutter kasabasına gelir ve şüphelendiği komşusunun evine girmeye karar verir.

John'un komşusunun evine girmesi, beklenmedik ve tehlikeli bir olayları tetikler. Komşusunun evinde, ölüm kalım savaşı vermek zorunda kalır. Film, John'un bu ölümcül savaşı ve kasabada yaşanan gizemleri çözmeye çalışmasını anlatır.

"Komşu," gerilim, korku ve suç dolu bir hikaye sunan bir yapım olarak izleyicilere heyecan verici anlar sunmaktadır. Josh Stewart, Alex Essoe ve Bill Engvall gibi oyuncuların performanslarıyla da dikkat çeker.

Filme Yorum Yaz