"Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım." City of Angels (1998)

Kuzey Operasyonu izle

-

Incheon sangryuk jakjeon

5.9/ 10
1 1

Kuzey Operasyonu filminin bilgileri Incheon sangryuk jakjeon

6.2
Kuzey Operasyonu 6.2 Türkçe Dublaj 2016 1080p
Film Süresi

111 Dakika

Ülke

Güney Kore

KategoriAksiyon FilmleriDram FilmleriSavaş FilmleriTarih Filmleri Film Teması Dünya Savaşı Yönetmen

John H. Lee

Oyuncular

Liam Neeson, Lee Jung-jae, Beom-su Lee, Se-Yeon Jin, Cheol-min Park, Jun-ho Jeong, Kim Byeong-Ok, Kim Seon-a

Film, Kore Savaşı sırasında General Douglas MacArthur önderliğinde Amerikan ordusu ve Güney Koreli bir donanma teğmeninin liderliğindeki sekiz Güney Koreli askerin gizli bir görevi, "X-ray" operasyonunu gerçekleştirmesini konu alır. Bu operasyonun başarılı olabilmesi için öncelikle "Incheon Kara Harekatı Operasyonu"nun başarılı olması gerekmektedir.

"Incheon Kara Harekatı", Kore Savaşı'nın kritik bir dönüm noktasıdır ve bu operasyon, düşman hatlarının arkasında, stratejik öneme sahip Incheon limanında bir çıkarma harekatını içerir. Film, bu zorlu görevi yerine getirmek üzere seçilen askerlerin hikayesini, onların cesaretini, kararlılıklarını ve bu tehlikeli görevi gerçekleştirme sürecinde yaşadıkları zorlukları anlatır.

"Operation Chromite", gerçek tarihi olaylara dayanan bir savaş filmi olup, askeri strateji, liderlik, fedakarlık ve savaşın zorlukları üzerine odaklanır. Film aynı zamanda, tarihi bir olayın dramatize edilmiş bir versiyonunu sunarken, izleyicilere Kore Savaşı'nın önemli bir anını ve bu anın askerler üzerindeki etkilerini yakından gösterir.

Filme Yorum Yaz