Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

Vampir Cehennemi: İstila izle

-

The Stakelander

5.8/ 10
1 1

Vampir Cehennemi: İstila filminin bilgileri The Stakelander

5.3
Vampir Cehennemi: İstila 5.3 Türkçe Dublaj 2017 1080p
Film Süresi

81 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriDram FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Dan Berk, Robert Olsen

Oyuncular

Connor Paolo, Nick Damici, Laura Abramsen, A.C. Peterson, Steven Williams, Bonnie Dennison, Kristina Hughes, Zane Clifford

Vampir Cehennemi: İstila Martin'in hayatındaki olayların ilk filmdeki kurtuluşun ardından nasıl geliştiğini anlatır. Filmde, Martin'in Yeni Cennet'teki yeni yaşamı vampirlerin ani bir saldırısı ile alt üst olur. Ailesini ve evini kaybettikten sonra, yalnız kalmış ve intikam duygularıyla dolmuş bir Martin görüyoruz. Onun için en büyük umut, ilk filmde de ona rehberlik eden ve ona hayatta kalmayı öğreten Mister'ı bulmaktır.

Martin, Amerika'nın artık virüsle kaplı ve tehlikelerle dolu bölgelerinde, eski dostu ve mentoru Mister'ı aramaya başlar. Ancak yolculuk kolay olmayacaktır, zira vampirlerin yanı sıra diğer insanlar ve gruplar da bu post-apokaliptik dünyada hayatta kalmak için her türlü tehlikeyi göze almış durumdadır. Martin ve Mister'ın yolları tekrar kesiştiğinde, ikisi de bu yeni dünyadaki tehlikelere karşı birlikte savaşacak ve hayatta kalmak için elbirliğiyle mücadele edeceklerdir.

Filme Yorum Yaz