Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

Vampir Cehennemi izle

-

Stake Land

6.2/ 10
1 1

Vampir Cehennemi filminin bilgileri Stake Land

6.2
Vampir Cehennemi 6.2 Türkçe Dublaj 2010 1080p
Film Süresi

98 Dakika

Ülke

ABD

KategoriBilim-Kurgu FilmleriDram FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Sig De Miguel

Oyuncular

Connor Paolo, Nick Damici, Danielle Harris, Kelly McGillis, Gregory Jones, Traci Hovel, Marianne Hagan, James Godwin, Tim House, Michael Cerveris

Vampir Cehennemi vampirlerin dünyayı ele geçirdiği post-apokaliptik bir dünyada geçer. Dünya, modern toplumun çöküşünün ardından kan susuzluğu çeken vampirler ve fanatik dinci gruplar arasında bölünmüştür. Film, Martin'in ailesinin vampirler tarafından öldürülmesinin ardından 'Beyefendi' adında deneyimli bir vampir avcısı tarafından kurtarılmasını ve onunla birlikte tehlikeli bir yolculuğa çıkmasını konu alır.

Bu karanlık dünyada, vampirlerin yanı sıra aşırı dinci bir grup olan 'The Brotherhood' da büyük bir tehlike oluşturmaktadır. 'Beyefendi' ve Martin, birbirlerine hayatta kalma teknikleri öğreterek ve birlikte mücadele ederek bu korkunç dünyada hayatta kalmaya çalışırlar. Amacı, vampirlerden ve fanatik dincilerden uzakta, güvende bir sığınak olan 'Yeni Cennet' adlı yere ulaşmaktır.

Film, korku öğelerinin yanı sıra hayatta kalma, insan doğası ve umut temalarını da işler. Vampir kavramını, bireylerin ve toplumların karşı karşıya olduğu tehditler ve korkuların bir yansıması olarak kullanır.

Filme Yorum Yaz