Hangi noktaya gelince pes denmesi gerektiğini hiç düşündün mü? Umut etmekten vazgeçip gerçekleri görmeye başlamak gerektiğinde.. 8 Mil (2002)

Adalet Benim izle

-

Faster

6.4/ 10
1 1

Adalet Benim filminin bilgileri Faster

6.3
Adalet Benim 6.3 Dublaj & Altyazı 2010 1080p
Film Süresi

98 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriAksiyon FilmleriDram FilmleriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

David Lazan

Oyuncular

Dwayne Johnson, Billy Bob Thornton, Oliver Jackson-Cohen, Maggie Grace, Carla Gugino, Tom Berenger, Matt Gerald, Jeff Daniel Phillips, Aaron Behr, Jan Hoag

"Adalet Benim" (Faster), 2010 yapımı bir aksiyon-drama-suç filmidir ve Dwayne Johnson'ın başrolünde yer aldığı bir yapımıdır. Film, Tony Gayton ve Joe Gayton tarafından yazılan senaryoya sahiptir.

Hikaye, Driver adında bir adamın etrafında döner. Driver, suç dünyasının içinde yer almış biri olarak bilinir. Ancak polislerin bir operasyonunda yakalanır ve 10 yıl hapis cezasına çarptırılır. Hapiste geçirdiği süre boyunca, kardeşinin ölüm haberiyle sarsılır. Bu ölüm, onun intikam arayışını başlatır. Hapisten çıktığında, şehirdeki değişiklikleri ve suç dünyasının yeniden şekillenmesini fark eder. Kardeşinin ölümünün ardındaki sırları açığa çıkarmak ve intikam almak için yeni bir yaşam tarzına ayak uydurmaya çalışır.

Film, aksiyon sahneleri ve intikam teması üzerine odaklanır. Dwayne Johnson, Driver karakterini canlandırırken, filmde hızlı arabalar, çatışmalar ve gerilim dolu anlar da bulunur.

"Adalet Benim," Dwayne Johnson hayranları ve aksiyon-severler için ilgi çekici bir yapım olabilir. Suç ve intikam hikayelerini sevenler için de ilginç bir seçenek olabilir.

Filme Yorum Yaz