Hayatı kontrol edecek her şeyden vazgeçtim. İkimiz için ve bir tek şey için yaşıyorum. Seni sevmek için seni mutlu etmek için. Şu anı en iyi şekilde yaşamak için… Sweet November (2001)

Azap Yolu izle

-

Road to Perdition

7.4/ 10
1 1

Azap Yolu filminin bilgileri Road to Perdition

7.4
Azap Yolu 7.4 Türkçe Dublaj 2002 1080p
Film Süresi

117 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Thomas Newman

Oyuncular

Tom Hanks, Tyler Hoechlin, Paul Newman, Jude Law, Daniel Craig, Stanley Tucci, Jennifer Jason Leigh, Liam Aiken, Dylan Baker, Ciarán Hinds

Amerika'da ekonomik buhranın vurduğu dönemde, geçimini tetikçilik yaparak sağlayan Michael Sullivan, John Rooney adlı bir suç patronunun emrinde çalışmaktadır. Ancak Rooney'nin oğlu, babasına olan bağlılığı ve güveni sarsacak bir ihanet planlar. Bu dolapların sonucunda Sullivan, hiç istemediği bir duruma düşer.

Olaylar, Sullivan'ın kendi oğlunun da bu entrikanın içine çekilmesiyle daha da karmaşık bir hal alır. Bu noktadan sonra, Sullivan, hem Rooney ailesiyle hem de kendi ailesiyle olan bağlarını sorgulamak zorunda kalır. Sullivan'ın kendi oğlunu korumak adına girdiği tehlikeli bir oyun, onu birçok sırla yüzleştirecek ve trajik bir çatışmanın ortasına itecektir.

Hikaye, Sullivan'ın, ailesini ve geleceğini koruma mücadelesiyle birlikte, suikastçı ve cinayet mahali fotoğrafçısı olan Maguire'ın da bu öyküdeki rolünü vurgular. Sullivan, oğlunu korumak için her türlü fedakarlığı yapmak zorunda kalırken, geçmişiyle ve suç dünyasıyla olan bağları arasında bir denge kurmaya çalışır. Film, aile bağları, ihanet ve özgürlük temalarını içeren derin bir suç dramını işler.

Filme Yorum Yaz