Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

Doula izle

-

Doula

4.4/ 10
1 1

Doula filminin bilgileri Doula

4.4
Doula 4.4 Türkçe Dublaj 2022 1080p
Film Süresi

105 Dakika

Ülke

ABD

KategoriKomedi Filmleri Yönetmen

Cheryl Nichols

Oyuncular

Troian Bellisario, Arron Shiver, Will Greenberg, Robert Baker, Anne Gee Byrd, Solomon Georgio, Miles Glanville, Nadav Heyman

"Doula", Cheryl Nichols tarafından yönetilen, hamilelik ve doğum sürecinin karmaşıklıkları etrafında dönen neşeli bir komedidir. Film, özellikle bir ebe ile bir doula arasındaki farka odaklanarak, bu deneyimler hakkında mizahından daha çok içgörü sunuyor.

Film, ebeleri Penka (Cheryl Baker) tarafından yönlendirilen bir görselleştirme egzersizine etkin bir şekilde katılamayan Deb (Troian Bellisario tarafından canlandırılıyor) ile başlar. Deb'in bebeyi turuncu bir kabarcık olarak görselleştirmekten başka bir şey yapamaması, Penka'nın beklenmedik şekilde hayatını kaybetmesiyle gerçek bir soruna dönüşüyor. Bu durum Deb ve erkek arkadaşı Silvio'yu (Arron Shiver) yeni bir doğum yardımcısı arayışına sürüklüyor. Penka'nın doula olan oğlu Sascha (Will Greenberg), annesinin bıraktığı boşluğu doldurur.

Sascha'nın Deb'in evinde kalmaya başlamasıyla, gerginlikler artmaya başlar ve çiftin dinamiklerini etkiler. Evde doğumu savunan Silvio, Sascha'nın Deb üzerindeki etkisinden rahatsız olmaya başlar. Sascha'nın varlığı ve fikirleri, Silvio'nun doğum süreci üzerindeki beklentilerini ve kontrolünü sorgular.

"Doula", genellikle komedi ile korku arasında değişen hamilelik türüne taze bir bakış sunuyor. Film, hamilelik sırasında ilişkilerin dinamiklerini ve yaşamındaki erkeklerden gelen baskıları ve manipülasyonları yönetmeye çalışan bir kadının karmaşık portresini sunuyor.

"Pretty Little Liars" dizisindeki çığır açan rolü ile tanınan Troian Bellisario, Deb rolünde etkileyici bir performans sergiliyor. Deb'in bağımsız ruhunu ve zorlu durumlar karşısındaki direncini canlandırıyor. Film, özellikle müttefik ve savunucu olduklarını iddia edenlerden gelen manipülasyonun tasvirinde keskin ve etkileyicidir.

Filme Yorum Yaz