İntikam iyi bir şey değil Mathilda, unutmak daha iyi. Birini öldürdükten sonra hiçbir şey aynı kalmaz. Hayatın ebediyen değişir.' Leon: The Professional (1994)

Çığlık 3 izle

-

Scream 3

6.0/ 10
1 1

Çığlık 3 filminin bilgileri Scream 3

6.0
Çığlık 3 6.0 Türkçe Dublaj 2000 1080p
Film Süresi

116 Dakika

Ülke

ABD

KategoriGizem FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Cathy Konrad

Oyuncular

David Arquette, Neve Campbell, Courteney Cox, Patrick Dempsey, Scott Foley, Lance Henriksen, Matt Keeslar, Jenny McCarthy-Wahlberg, Emily Mortimer, Parker Posey

Çığlık 3 Wes Craven tarafından yönetilen ve 2000 yılında yayınlanan bir Amerikan korku filmidir. Bu film, "Scream" serisinin üçüncü bölümüdür ve Sidney Prescott'ın hayatını tehdit eden bir seri katilin izini sürmeye devam ettiği bir hikayeyi anlatır. İşte "Scream 3" filminin özeti:

Sidney Prescott, uzak bir yerde sakin bir hayat yaşamaktadır, ancak geçmiş onu hala takip etmektedir. Bu kez Sidney, bir film stüdyosunda çalışan eski bir arkadaşıyla temas kurulduğunda tehdit edilmeye başlar. Stüdyoda, Sidney'nin geçmişini ve annesinin ölümünü konu alan yeni bir korku filmi üretimi sürmektedir.

Seri katil, Sidney'i tekrar hedef alır ve bu kez kurbanlarını Sidney'in geçmişini anlatan bir senaryo doğrultusunda öldürmeye başlar. Sidney, bu karmaşık ve tehlikeli olayları çözmeye çalışırken eski arkadaşları ve tanıdıkları da katilin kurbanları olur.

Çığlık 3 önceki filmlerde olduğu gibi korku türünün ve slasher filmlerinin kurallarıyla oynar. Kendi serisinin ve korku sinemasının klişeleri ve türsel özellikleriyle dalga geçerken aynı zamanda gerilim dolu bir hikaye sunar. Serinin hayranları için ilginç bir devam filmidir.

Filme Yorum Yaz