Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor. Kazablanka

Yukarıdaki Tehlike izle

-

Skyline

5.0/ 10
1 1

Yukarıdaki Tehlike filminin bilgileri Skyline

4.5
Yukarıdaki Tehlike 4.5 Türkçe Dublaj 2010 1080p
Film Süresi

92 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriBilim-Kurgu FilmleriGerilim FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Colin Strause, Greg Strause

Oyuncular

Eric Balfour, Donald Faison, Scottie Thompson, Brittany Daniel, Crystal Reed, Neil Hopkins, David Zayas, Robin Gammell

"Yukarıdaki Tehlike" (İngilizce: "The A-Team"), 2010 yapımı bir Amerikan aksiyon filmidir. Bu film, aynı adı taşıyan 1980'lerin popüler televizyon dizisine dayanmaktadır. Joe Carnahan tarafından yönetilen film, aksiyon ve komedi unsurlarını bir araya getirir.

Hikaye, eski bir özel kuvvetler ekibi olan A-Team'in üyelerini takip eder. Ekibin lideri Yüzbaşı John "Hannibal" Smith (Liam Neeson), Templeton "Faceman" Peck (Bradley Cooper), "B.A." Baracus (Quinton "Rampage" Jackson), ve H.M. "Howling Mad" Murdock (Sharlto Copley) Amerikan ordusundan yanlışlıkla atılmışlardır. Şimdi suçsuz olduklarını kanıtlamak ve adını temizlemek için çalışmaktadırlar.

Ekip, çeşitli maceralara atılırken, bir yandan da hükümet ajanlarından kaçarlar. İzleyicilere çeşitli aksiyon sahneleri, araba kovalamacaları ve patlama dolu sekanslar sunan film, esprili diyalogları ve karakter dinamikleriyle de dikkat çeker.

"Yukarıdaki Tehlike," orijinal TV dizisinin hayranlarına nostaljik bir deneyim sunar. Aksiyon dolu sahneleri ve renkli karakterleriyle, izleyicilere eğlenceli bir film deneyimi sunar.

Filme Yorum Yaz