"Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım." City of Angels (1998)

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu izle

-

Pirates of the Caribbean: At World's End

7.1/ 10
1 1

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu filminin bilgileri Pirates of the Caribbean: At World's End

7.2
Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu 7.2 Türkçe Dublaj 2007 1080p
Film Süresi

169 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriAksiyon FilmleriFantastik FilmlerMacera Filmleri Yönetmen

Dariusz Wolski

Oyuncular

Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley, Geoffrey Rush, Stellan Skarsgård, Chow Yun-fat, Bill Nighy, Jack Davenport, Kevin McNally, Tom Hollander

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu, 2007 yapımı bir aksiyon-macera filmidir ve Karayip Korsanları serisinin üçüncü filmidir. Film, önceki filmlerin olaylarına devam eder ve Will Turner, Elizabeth Swann ve Kaptan Barbossa, Davy Jones'un lanetini bozmak ve kendi hayatlarını kurtarmak için maceraya atılırlar.

Filmin ana konusu, Will Turner ve Elizabeth Swann'ın, Kaptan Jack Sparrow'u kurtarmak için zorlu bir maceraya atılmasıdır. Jack, Davy Jones'un yanında kalmak zorunda kalır ve kendisine ölümsüzlük veren kalbin peşindedir. Elizabeth ve Will, onu kurtarmak için korsanları bir araya getirir ve ölümsüzlük arayışına giren Lord Cutler Beckett ile mücadele ederler.

Filmin başlangıcında, Elizabeth Swann, Will Turner'la evlenirken, Kaptan Barbossa, Jack Sparrow'un gizemli ölümünün ardındaki sırrı keşfeder ve onu kurtarmak için Will ve Elizabeth'in yardımına başvurur. Üçlü, ölümsüzlük arayışına giren Lord Cutler Beckett ve Davy Jones ile mücadele etmek için denize açılır. Davy Jones'un gemisi olan Flying Dutchman'in kaptanı olarak, Jones'un yarısı kalbi elinde olan Lord Cutler Beckett, East India Company'nin gücünü kullanarak denizlerin kontrolünü ele geçirir.

Will, Elizabeth ve Kaptan Barbossa, Jack Sparrow'u kurtarmak için Singapur'a doğru yola çıkarlar. Jack, kız kardeşiyle işbirliği yaparak Çin'den getirdiği bir pusula sayesinde kalbin yerini öğrenir ve ona sahip olmak için mücadele eder. Korsanlar ve İngilizler arasındaki savaş tüm şiddetiyle devam ederken, denizlerin efendisi olan Calypso'nun da savaşa dahil olmasıyla sonuçları hiç tahmin edilemeyen bir savaş başlar.

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu, önceki filmlerde olduğu gibi heyecan dolu aksiyon sahneleri, mizah ve macera dolu bir senaryo ile dolu bir film. Başrollerinde Johnny Depp, Orlando Bloom ve Keira Knightley'in yer aldığı film, üçlemenin başarılı bir şekilde tamamlanmasına katkıda bulunmuştur.

Filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz