"Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım." City of Angels (1998)

Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı izle

-

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

6.5/ 10
1 1

Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı filminin bilgileri Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

6.6
Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı 6.6 Dublaj & Altyazı 2017 1080p
Film Süresi

128 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriAksiyon FilmleriFantastik FilmlerMacera Filmleri Film Teması Yemek Yönetmen

Jerry Bruckheimer

Oyuncular

Johnny Depp, Javier Bardem, Geoffrey Rush, Brenton Thwaites, Kaya Scodelario, Kevin McNally, Golshifteh Farahani, David Wenham, Stephen Graham, Angus Barnett

"Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı" 2017 yapımı bir aksiyon-macera filmidir. Film, serinin beşinci filmi ve yönetmenliğini Joachim Rønning ve Espen Sandberg üstlenmiştir.

Film, Kaptan Jack Sparrow'un eski düşmanı Kaptan Salazar'ın intikam planını konu alır. Salazar, birçok denizciyi öldürmüş ve kendisi ve ekibi, Şeytan Üçgeni'nde mahsur kalmıştır. Ancak, Jack Sparrow'un yardımıyla saldırılarını devam ettirmek için Şeytan Üçgeni'nden çıkabilmişlerdir.

Sparrow, Kaptan Salazar'ın elindeki laneti bozmak için denizlerdeki en güçlü silahı aramaktadır. Bu sırada, genç ve güzel bir denizci olan Carina Smyth ve Kraliyet Donanması'nın genç komutanı Henry Turner ile karşılaşır. Carina, babasının kayıp günlüklerini ararken, Henry Turner babasının intikamını almak için çaba göstermektedir. İkisi de Jack Sparrow ile birlikte hareket ederken, her birinin amacı farklı olsa da ortak bir düşmanla savaşmak zorundadırlar.

Bir yandan da Kraliyet Donanması, denizlerdeki korsanlara karşı savaşmaktadır ve Salazar'ın lanetinden kurtulmak için Sparrow'un peşindedir. Ancak, Kaptan Salazar ve ekibi sürekli olarak peşlerindedir ve Sparrow'un onları alt etmek için elindeki son şansı, dünyanın en güçlü silahı olan Poseidon'un Üç Dişidir.

Filmin başrollerinde Johnny Depp, Javier Bardem, Brenton Thwaites, Kaya Scodelario ve Geoffrey Rush yer almaktadır.

Filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz