Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde izle

-

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

6.6/ 10
1 1

Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde filminin bilgileri Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

6.5
Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde 6.5 Türkçe Dublaj 2011 1080p
Film Süresi

137 Dakika

Ülke

İngiltere

KategoriAksiyon FilmleriFantastik FilmlerMacera Filmleri Yönetmen

Dariusz Wolski

Oyuncular

Johnny Depp, Penélope Cruz, Geoffrey Rush, Ian McShane, Kevin McNally, Sam Claflin, Astrid Bergès-Frisbey, Stephen Graham, Keith Richards, Richard Griffiths

Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde, Karayip Korsanları serisinin dördüncü filmidir. Filmde, ünlü korsan Jack Sparrow (Johnny Depp) tekrar maceralara atılmaktadır.

Hikaye, İngiltere Kraliçesi'nin Sparrow'a bir görev vermesiyle başlar. Sparrow, Kayıp İlahi Sırrın Peşinde adlı bir haritayı bulması için görevlendirilir. Sparrow, güzel bir kadın olan Angelica (Penélope Cruz) ile tanışır ve onun kaptanlığını yaptığı gemiye biner.

Ancak Sparrow, Angelica'nın onu kullanarak İlahi Sırrı ele geçirmeye çalıştığını keşfeder. Ayrıca, Sparrow'un eski düşmanı olan Kara Sakal (Ian McShane), İlahi Sırrı ele geçirmek için onların peşindedir.

Sparrow, Angelica ve ekibi, gizemli bir adada İlahi Sırrı aramaya başlarlar. Adada bir dizi zorlu engelle karşılaşırlar ve sonunda İlahi Sırrı bulmayı başarırlar.

Ancak Kara Sakal, Sparrow'un elinden İlahi Sırrı alır ve gücünü kullanarak hayalet gemilerini özgür bırakır. Sparrow ve ekibi, Kara Sakal'ı durdurmak ve hayalet gemileri geri dönüşü olmayan bir yerlere göndermek için mücadele ederler.

Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde, ünlü korsan Jack Sparrow'un maceralarına devam ederken, onun en büyük düşmanlarından biriyle yüzleşmesini ve efsanevi bir hazineyi ararken bir dizi tehlikeyle karşılaşmasını konu alır. 

 

Filmzilex iyi seyirler diler.. yorum yapmayı unutmayın.. 

Filme Yorum Yaz