Bir kadın seni milyoner yapabilir mi? Evet! eğer bir milyardersen. Para Avcısı

Acı Ay izle

-

Bitter Moon

7.2/ 10
1 1

Acı Ay filminin bilgileri Bitter Moon

7.2
Acı Ay 7.2 Türkçe Dublaj 1992 1080p
Film Süresi

139 Dakika

Ülke

France

KategoriDram FilmleriGerilim FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Roman Polanski

Oyuncular

Hugh Grant, Kristin Scott Thomas, Emmanuelle Seigner, Peter Coyote, Victor Banerjee, Sophie Patel, Patrick Albenque, Smilja Mihailovitch

Acı Ay Filminin kısa özeti ise ; 

Bir yolcu gemisinin içinde yolculuk yapmakta olan İngiliz çift, seyahat safhasında Oscar isimli gizemli bir genç adam ile karşılaşırlar. Oscar, tekerlekli sandalyeye mahkum olmuş , ilginç hikayeleri olan samimi bir genç adamdır. Tanıştıkları an itibarıyla Nigel'e, kendisi için son derece önem arz eden bir hatırasını anlatmaya koyulur . Oscar, bir zamanlar tanışmış olduğu ve kendisini oldukça fazle etkileyen cazibeli bir kadınla aralarında geçen ilişkiyi anlatmıştır. Oscar'ın anlattıkları Nigel'i fazlasıyla  etkilemeye başlamıştır. Bu hikayede başrol olan cazibeli kadının da gizi-emli bir şekilde kendileriyle aynı gemide olması ise bir hayli ilginç bir durum oluşturmuştur.
Rosemary'nin Bebeği, Chinatown ve The Tenant gibi türünün başyapıtları haline gelen eserlere imza atmış olan Roman Polanski'nin yönetmen koltuğunda oturdu film saplantılı bir aşk hikayesine odaklanıyor.

 

filmizlex iyi seyirler diler. 

Filme Yorum Yaz