İntikam iyi bir şey değil Mathilda, unutmak daha iyi. Birini öldürdükten sonra hiçbir şey aynı kalmaz. Hayatın ebediyen değişir.' Leon: The Professional (1994)

Durdurulamaz izle

-

Unstoppable

6.6/ 10
1 1

Durdurulamaz filminin bilgileri Unstoppable

6.6
Durdurulamaz 6.6 Türkçe Dublaj 2010 1080p
Film Süresi

98 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriAksiyon FilmleriGerilim Filmleri Yönetmen

Eric McLeod

Oyuncular

Denzel Washington, Chris Pine, Rosario Dawson, Kevin Dunn, Lew Temple, Kevin Corrigan, Ethan Suplee, Kevin Chapman, Jessy Schram, Elizabeth Mathis

"Durdurulamaz" (Orijinal adı: "Unstoppable"), Tony Scott tarafından yönetilen ve 2010 yapımı bir Amerikan aksiyon gerilim filmidir. Başrollerinde Denzel Washington, Chris Pine ve Rosario Dawson bulunmaktadır. Film, trenlerin ve rayların tehlikeli bir şekilde kontrolden çıktığı bir olayı konu almaktadır. 

Pennsylvania'da, yönetmen yardımcısı Connie Hooper (Rosario Dawson) ve yük treni makinisti Will Colson (Chris Pine), bir kimyasal taşıma treninin kontrolünü kaybettiğini ve kontrolsüzce hızla ilerlediğini öğrenirler. Bu trenin içinde son derece tehlikeli bir kimyasal madde bulunmaktadır. Tren, şehirler ve kasabalar boyunca ilerlerken büyük bir tehlike oluşturur.

Trenin başka bir trenle çarpışmadan veya çevreye büyük bir felakete yol açmadan durdurulması gerekmektedir. Will Colson, deneyimli lokomotif makinisti Frank Barnes (Denzel Washington) ile birlikte bu tehlikeli trenin peşine düşer. İkisi, treni durdurmak için ellerinden geleni yaparken, Connie Hooper da olayın merkezinde yer alır ve onlara yardım etmeye çalışır.

Frank ve Will, treni durdurmak için hayatlarını tehlikeye atarlar ve tehlikeli bir kovalamaca başlar. Trenin hızı arttıkça, bu kurtarma operasyonu daha da zorlu hale gelir. Ancak bu cesur ekip, treni durdurmak için ellerinden gelen her şeyi yapar.

"Durdurulamaz," gerilim dolu sahneleri, hızlı tempolu aksiyonu ve Denzel Washington ile Chris Pine'ın performanslarıyla dikkat çeken bir aksiyon filmidir. İzleyicilere gerilim dolu bir tren yolculuğu sunar ve felaketin eşiğindeki bir durumu ele alır.

Filme Yorum Yaz