Aynaya baktığınızda suçluluk duyuyorsanız gerçekleri öğrenmişsinizdir... V For Vendetta

İntikam Meleği izle

-

Chinjeolhan geumjassi

7.5/ 10
1 1

İntikam Meleği filminin bilgileri Chinjeolhan geumjassi

7.5
İntikam Meleği 7.5 Türkçe Altyazı 2005 1080p
Film Süresi

115 Dakika

Ülke

Güney Kore

KategoriDram FilmleriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Park Chan-wook

Oyuncular

Nam-mi Kang, Jeong-nam Choi, Hye-Sook Go, Bok-hwa Baek, Cheol Hong, Ho-soo Joo, In-bo Jang, Kim Byeong-Ok

Filmde Lee Geum-ja adındaki bir kadının hikayesi anlatılmaktadır. Lee Geum-ja, işlemediği bir suçu üstlenmek zorunda kalır ve bu nedenle Kyoungju Kadın Hapishanesi'nde 13,5 yıl geçirir. Hapishaneye girdiği günden itibaren intikam alma planlarını şekillendirmeye başlar ve hapishanedeki mahkum arkadaşlarıyla işbirliği yapar.

Lee Geum-ja, hapisten çıktığında kendisini bu duruma düşüren kişiyi yargılamak için bir mahkeme kurmayı hayal eder. Ancak intikam almayı düşündüğü kişinin de kendi planları vardır. Bu süreçte, Kuzey Kore'li bir casus, bir soyguncu çift, kocasını ve kocasının metresini öldürüp pişirip yiyen bir kadın, menfaatçi bir rahip, sakat bir pastacı ve çılgın bir fahişe gibi çeşitli karakterlerle karşılaşır.

Film, Chan-Wook Park'ın intikam üçlemesinin bir parçası olarak kabul edilir ve görsel ve ses açısından etkileyici bir yapıya sahiptir. Fellini'nin tarzını anımsatan grotesk bir atmosfere sahip olan film, izleyicilere karmaşık bir hikaye ve derinlikli karakterler sunar. Lee Geum-ja'nın intikam arayışı, film boyunca izleyicileri heyecanlandırır ve sürükler.

Filme Yorum Yaz