Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz. The Shining (1980)

Dehşet Yolu izle

-

Downrange

5.8/ 10
1 1

Dehşet Yolu filminin bilgileri Downrange

5.8
Dehşet Yolu 5.8 Dublaj & Altyazı 2018 1080p
Film Süresi

90 Dakika

Ülke

ABD

KategoriGerilim FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Matthias Schubert

Oyuncular

Stephanie Pearson, Kelly Connaire, Alexa Yeames, Rod Hernandez, Anthony Kirlew, Jason Tobias, Graham Skipper, Aion Boyd, Eric Matuschek, Ikumi Yoshimatsu

Joey O’Bryan tarafından yazılan senaryodan uyarlanan film, O'Bryan ve Kitamura'nın birlikte yazdıkları bir öyküden ilham alıyor. Hikaye, altı üniversite öğrencisinin dolu bir araçla gezmekte olduğu bir sahnede başlar. Ancak ıssız bir yolda lastikleri patlar ve onları ulaşılması zor bir yerde mahsur bırakır. Lastiği tamir etmek amacıyla araçtan inerler, ancak kısa sürede fark ederler ki lastik sadece kaza sonucu patlamamıştır, bilinçli bir şekilde delinmiştir. Grup, kendilerini avlamaya kararlı bir nişancı tarafından hedef alındıklarını anlar.

Hayatta kalmak isteyen grup, nişancının tuzağından kaçmak için bir yol bulmak zorundadır. Bu süreçte, gerilim dolu anlar ve hayatta kalma mücadelesi izleyicilere sunulur. Lastiğin patlamasının ardındaki gerçeği keşfetmeye çalışan grup, nişancının izini sürerek tehlikeli bir oyuna girişir. Film, kaçış ve hayatta kalma temasını işleyerek izleyicilere gerilim dolu bir deneyim sunar.

Filme Yorum Yaz