"Mutluluk sadece paylaşıldığında gerçektir." Into the Wild (2007)

Marlene izle

-

Marlene

6.4/ 10
1 1

Marlene filminin bilgileri Marlene

6.4
Marlene 6.4 2020 1080p
Film Süresi

95 Dakika

Ülke

Austria

KategoriAksiyon Filmleri Yönetmen

Stefan Müller

Oyuncular

Caroline Mercedes Hochfelner, Paul Hassler, August Schmölzer, Eva Maria Marold, David Miesmer, Siruan Darbandi, Sophia Grabner, Corinna Pumm, Daphne Reitinger, Franz Bischof

"Marlene" adlı film, yeraltı dünyasında tanınan bir suç örgütünün sadık suikastçısı Frank'in hikayesini anlatıyor gibi görünüyor. Frank, suç dünyasındaki yaşam tarzından memnun bir şekilde suikastlerini gerçekleştiren bir sözleşmeli suikastçıdır. Ancak sözleşmesi sona erdiğinde, örgüte sadakatini sürdürmeye karar verir ve yeniden sözleşme yapar.

Frank, suikastçılık mesleğiyle büyük paralar kazanırken, hayatını sürekli bir tehlike içinde sürdürmektedir. Ancak son görevinde Marlene adındaki bir kızı kaçırması gerektiğinde, işler karmaşıklaşır. Frank, Marlene'ye aşık olur ve örgüte karşı ihanet etme riskiyle karşı karşıya kalır.

Film, Frank'in sadakat ve aşk arasındaki çatışmasını ve son kararını vermeye çalışmasını konu alıyor gibi görünüyor. Bu tür filmler, karakterin içsel çatışmalarını ve yaşamındaki kritik kararları ele alırken, suç dünyasının tehlikelerini ve entrikalarını izleyicilere sunmayı amaçlar.

Filme Yorum Yaz