"Hala her sabah uyandığımda istediğim ilk ve tek şey yüzünü görmek oluyor." P.S. I Love You (2007)

Siccin 5 izle

-

Siccin 5

5.1/ 10
1 1

Siccin 5 filminin bilgileri Siccin 5

5.0
Siccin 5 5.0 Yerli Film 2018 1080p
Film Süresi

92 Dakika

Ülke

Türkiye

KategoriKorku Filmleri Yönetmen

Alper Mestçi

Oyuncular

Merve Ates, Selim Aydin, Ece Baykal, Aslin Su Divrik, Pinar Gülkapan, Özgür Hacier, Ece Koroglu, Metin Yildirim

"Siccin 5" filminin özeti:

Filmin başlangıcında, İstanbul'da bir adamın (Talat Bulut) ailesi, oğulları Furkan'ın (Mehmet Can Kırtay) komaya girdiği trajik bir kaza sonrası yıkılır. Furkan'ın tek şansı, zengin bir iş adamı olan Cemal'in (Adnan Koç) sunduğu ileri teknoloji tedavisidir. Ancak, Furkan'ın iyileşme süreci, ailenin karanlık bir geçmişiyle yüzleşmelerine neden olur.

Tedavinin ardından Furkan'ın bedeni ve davranışları değişir. Garip olaylar gerçekleşmeye başlar ve aile, Furkan'ın ruhunu ele geçiren karanlık bir varlığın varlığına tanık olur. Bu olayların kaynağı, yıllar önce ailenin karanlık bir şekilde ölen kızının intikamını almak isteyen bir cin olabilir.

Aile, Furkan'ın yaşaması için verdikleri her şeyi kaybetmekle karşı karşıya kalırken, Cemal, onları kurtarmak için yardım teklif eder. Ancak, kurtarma misyonu, Cemal'in de kendisinin ve ailesinin yaşamlarını tehlikeye atabilecek karanlık bir geçmişe sahip olduğunu ortaya çıkarır.

Siccin serisinin önceki filmlerinde olduğu gibi, "Siccin 5" de Türk kültürüne ait geleneksel inançları ve korku unsurlarını işliyor. Film, psikolojik gerilim, korku ve dram öğelerini bir araya getirerek, seyircilere ürkütücü bir deneyim sunuyor.

filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz