Erkek arkadaşın senin gelir kaynağın olmamalı. Canım bu bir ilişki, iş fırsatı değil. Para Avcısı

Siccin 4 izle

-

Siccin 4

5.8/ 10
1 1

Siccin 4 filminin bilgileri Siccin 4

5.8
Siccin 4 5.8 Yerli Film 2017 1080p
Film Süresi

93 Dakika

Ülke

Türkiye

KategoriGerilim FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Alper Mestçi

Oyuncular

Mirza Metin, Yasemin Kurttekin, Sebahat Adalar, Yasemin Büyükagaolu, Mana Alkoy, Merve Ates, M. Salih Gönültas, Kivilcim Kaya

Siccin 4, Türk yapımı bir korku filmi ve Siccin serisinin dördüncü filmidir. Film, 2017 yılında gösterime girmiş ve oldukça olumlu eleştiriler almıştır. Aşağıda Siccin 4'ün geniş özeti bulunmaktadır:

Filmin başrol karakteri olan Öznur, annesi tarafından küçük yaşta Hüddam adı verilen bir kötü ruhun musallat olduğuna inanılmıştır. Öznur, kız kardeşiyle birlikte yaşamaktadır ve kötü ruhun etkisinden kurtulmaya çalışmaktadır. Ancak, bir gün ağır bir kaza geçirir ve komaya girer. Komada geçirdiği günler boyunca, Öznur rüyalarında Hüddam tarafından karanlık bir dünyaya götürülür.

Uyanışından sonra, Öznur'un kız kardeşi Nihal ile ilişkisi bozulur ve Nihal, ablasının garip davranışlarından endişe etmeye başlar. Aynı zamanda, Öznur'un amcası Bekir ve eşi Ayşe de kötü ruhun varlığından şüphelenirler. Bekir, Nihal'i korumak için elinden geleni yapmaya karar verir ve aynı zamanda kötü ruhu yok etmek için gizli bir ayini gerçekleştirir.

Ancak, ayin sırasında Hüddam kendini gösterir ve insanlar arasında korku salmaya başlar. Öznur ise tamamen kötü ruhun kontrolüne girer ve karanlık güçlerle savaşmaya başlar. Bekir, Nihal ve Ayşe, Öznur'u kurtarmak ve kötü ruhu yok etmek için bir araya gelirler.

Siccin 4, diğer Siccin filmleri gibi Türk kültürüne ait motifler içerir ve genel olarak oldukça gerilim doludur. Film, karanlık atmosferi ve oyuncuların performansları ile öne çıkmaktadır.

Filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz