Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

Siccîn 6 izle

-

Siccîn 6

5.1/ 10
1 1

Siccîn 6 filminin bilgileri Siccîn 6

5.6
Siccîn 6 5.6 Yerli Film 2019 1080p
Film Süresi

95 Dakika

Ülke

Türkiye

KategoriKorku Filmleri Yönetmen

Alper Mestçi

Oyuncular

Merve Ateş, Adnan Koç, Dilara Büyükbayraktar, Fatih Murat Teke, Sibel Aytan, Hüseyin Taş, Gönül Ürer, Deniz Kiziroğlu, Cemre Kiziroğlu, Ergin Kılıkçıer

"Siccin 6" 2019 yılında vizyona giren bir Türk korku filmidir ve yönetmenliğini Alper Mestçi üstlenmiştir. Filmin konusu, İstanbul'da yaşayan bir ailenin etrafında dönmektedir.

Küçük bir kız çocuğu olan Hale, ailesinin yanında yaşayan kuzenleriyle beraber hayatını sürdürmektedir. Ancak bir gün, aileye büyük bir şok yaşatan bir olay gerçekleşir ve Hale'nin annesi Figen, kızı Hale'yi öldürmekle suçlanır. Figen, bu suçu işlemediğini iddia etse de herkes ona inanmaz ve hapse atılır.

Figen'in kardeşi Kudret ise yeğeninin hayatını kurtarmak için elinden geleni yapmaya karar verir. Kudret, geçmişte yaptığı bazı hatalar yüzünden karanlık bir gücün hedefi haline gelir ve Hale'nin hayatını kurtarmak için kötü güçlerle savaşmak zorunda kalır.

Kudret, bir yandan yeğenini kurtarmaya çalışırken bir yandan da aile geçmişini araştırmakta ve karanlık sırlarla yüzleşmektedir. Ancak zamanla Kudret'in yaptığı araştırmalar, büyük bir felakete yol açacaktır.

"Siccin 6" filminde; Merve Ateş, Adnan Koç, Dilara Büyükbayraktar, Fatih Murat Teke, Sibel Aytan, Özgür Hacıer ve Güneş Galava gibi oyuncular yer almaktadır.

Filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz