Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

Otopsi izle

-

Autopsy

4.9/ 10
1 1

Otopsi filminin bilgileri Autopsy

4.9
Otopsi 4.9 Türkçe Dublaj 2008 1080p
Film Süresi

84 Dakika

Ülke

ABD

KategoriGerilim FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Anthony B. Richmond

Oyuncular

Robert Patrick, Jessica Lowndes, Jenette Goldstein, Michael Bowen, Robert LaSardo, Ross Kohn, Ashley Schneider, Ross McCall, Arcadiy Golubovich, Gregg Brazzel

Bir grup genç arkadaşın eğlenceli bir akşamın ardından yola çıkmasıyla başlar. Ancak, alkolün etkisiyle bir kaza geçirirler ve aracın altında yaralı bir adam bulurlar. Yaralı adamı yardım etmek için ambulansla bir hastaneye götürürler.

Hastanede, gençler beklemeye başlar ve burada garip olaylarla karşılaşırlar. Herkesin tek tek ortadan kaybolmaya başlamasıyla birlikte, bu hastanenin yıllar önce kapanmış bir yer olduğunu keşfederler. Gerçekte düşündükleri gibi bir tedavi merkezi değil, karanlık bir geçmişe sahip bir yerdir.

Gençler, hastanede geçen bu tuhaf olayları anlamaya çalışırken, gizemli olaylar birbirini takip eder. Hastane, kapanmasına rağmen hala korkunç sırlar barındırmaktadır. Giderek artan gariplikler ve gizemler, gençlerin korkunç bir gerçekle yüzleşmelerine neden olur. Bu hikaye, gerilim dolu bir kabusun içine giren gençlerin hayatta kalma mücadelesini anlatan bir korku hikayesidir.

Filme Yorum Yaz