Hayatı kontrol edecek her şeyden vazgeçtim. İkimiz için ve bir tek şey için yaşıyorum. Seni sevmek için seni mutlu etmek için. Şu anı en iyi şekilde yaşamak için… Sweet November (2001)

30 Gün Gece izle

-

30 Days of Night

6.4/ 10
1 1

30 Gün Gece filminin bilgileri 30 Days of Night

6.4
30 Gün Gece 6.4 Türkçe Dublaj 2007 1080p
Film Süresi

113 Dakika

Ülke

New Zealand

KategoriGerilim FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Stuart Beattie

Oyuncular

Josh Hartnett, Melissa George, Danny Huston, Ben Foster, Mark Boone Junior, Mark Rendall, Amber Sainsbury, Manu Bennett, Megan Franich, Craig Hall

Amerika'nın kuzeyindeki Alaska'nın Barrow kasabası, her yıl bir ay boyunca geceyi yaşadığı bir döneme girer. Ancak kasabanın kış gecesi sükunetini bozan gizemli bir grup insan belirir. Bu gizemli grup, aslında vampirlerdir ve kasabada bulunan yüzbin kişiyi esrarengiz bir şekilde hedef alarak onlara zarar verir, hayatlarını kaybettirir.

Kasaba halkı, sayıları giderek azalan bir hal alırken, geride kalan insanlarla vampirler arasında hayatta kalma mücadelesi başlar. Vampirlerin açlığı ve insanların savunma çabaları, kasabanın karanlık gecesinde yaşanan bir mücadeleyi işaret eder. David Slade'in yönettiği ve Steve Niles ile Ben Templesmith'in çizgiromanından başarıyla uyarlanan 30 Gün Gece yönetmenin projeye olan kararlılığını ve korku unsurlarını nasıl ustaca işlediğini gösterir.

Film, vampir temalı korku sevenlere doyurucu bir deneyim sunuyor. İddialı sahneleri ve gerilim dolu atmosferiyle, izleyicilere unutulmaz bir korku filmi deneyimi vaat ediyor.30 Gün Gece geceye hükmeden vampirlerin ve insanların hayatta kalma mücadelesini çarpıcı bir şekilde ele alarak, karanlık ve gerilim dolu bir hikayeyi seyircilere sunuyor.

Filme Yorum Yaz