"Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım." City of Angels (1998)

İrlandalıyı Öldür izle

-

Kill the Irishman

6.7/ 10
1 1

İrlandalıyı Öldür filminin bilgileri Kill the Irishman

6.7
İrlandalıyı Öldür 6.7 2011 1080p
Film Süresi

106 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriAksiyon FilmleriDram FilmleriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Jonathan Hensleigh

Oyuncular

Ray Stevenson, Vincent D'Onofrio, Val Kilmer, Christopher Walken, Linda Cardellini, Tony Darrow, Robert Davi, Fionnula Flanagan, Bob Gunton, Jason Butler Harner

İrlandalı gangster Danny Greene'in hayatını anlatan bir suç filmidir. İşte filmin özeti:

Danny Greene (Ray Stevenson), Cleveland, Ohio'da 1960'ların sonlarında büyüyen bir suçlu olarak tanınır. Kendisi yeraltı suç dünyasında hızla yükselir ve yerel bir sendika lideri olarak güç kazanır. Ancak Danny, sendikadan kovulduğunda ve suç patronu John Nardi (Vincent D'Onofrio) ile anlaşmazlığa düştüğünde, Cleveland'da sert bir gangster savaşının patlak vermesine neden olur.

Danny Greene, hayatta kalmak ve rakipleriyle savaşmak için her türlü taktiği kullanır. Yerel bir kahraman haline gelirken, suç dünyasındaki düşmanları da artmaktadır. Hedefteki kişiler arasında İrlandalı mafya lideri Shondor Birns (Christopher Walken) ve İtalyan mafya üyeleri de vardır.

Film, Danny Greene'in suçlu kariyerini, suç dünyasındaki rakipleriyle olan çatışmalarını ve onun sıradışı hayatını konu alır. Gerçek bir hikayeye dayanan bu suç dramı, Danny Greene'in hayatta kalma mücadelesini ve Cleveland'daki suç sahnesindeki etkisini anlatır.

"Kill the Irishman," gerçek olaylara dayanan etkileyici bir suç filmi olarak Danny Greene'in hayatını ve yeraltı suç dünyasındaki maceralarını izleyicilere aktarır.

Filme Yorum Yaz