"Hala her sabah uyandığımda istediğim ilk ve tek şey yüzünü görmek oluyor." P.S. I Love You (2007)

Kül Yutmaz izle

-

Nobody's Fool

6.2/ 10
1 1

Kül Yutmaz filminin bilgileri Nobody's Fool

6.2
Kül Yutmaz 6.2 Türkçe Dublaj 2018 1080p
Film Süresi

110 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriKomedi FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Kim Taylor-Coleman

Oyuncular

Tiffany Haddish, Tika Sumpter, Omari Hardwick, Amber Riley, Whoopi Goldberg, Mehcad Brooks, Missi Pyle, Jon Rudnitsky, Courtney Henggeler, Chris Rock

Hapisten yeni çıkan Tanya, tekrar topluma uyum sağlayabilmek için sessiz ve işinde gücünde olan kız kardeşi Danica'dan yardım ister. Danica, görünüşte mükemmel bir hayat sürdüğünü düşünmektedir. Ancak Tanya, kardeşinin hayatının aslında göründüğü kadar kusursuz olmadığını düşünmeye başlar.

Kardeşler, Danica'nın internet üzerinden tanıştığı ve yüzünü hiç görmediği erkek arkadaşını bulmak için bir araya gelirler. Bu süreçte, komik ve karmaşık olaylar yaşanırken, Danica'nın ilişkisi ve hayatı sorgulanır.

Filmin başrollerinde Tiffany Haddish, Tika Sumpter ve Whoopi Goldberg gibi tanınmış oyuncular yer almaktadır. Tyler Perry, filmi hem yönetmenlik hem de senaristlik görevini üstlenmiştir.

"Nobody's Fool," aile ilişkileri, komedi ve romantizm temasını içeren eğlenceli bir film olarak izleyicilere sunar. Kardeşler arasındaki çatışma ve dayanışma, filmin temel dinamiklerindendir.

Filme Yorum Yaz