"Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanıyoruz." Frida (2002)

Adalet Yolunda izle

-

검사외전

7.0/ 10
1 1

Adalet Yolunda filminin bilgileri 검사외전

7.0
Adalet Yolunda 7.0 Dublaj & Altyazı 2016 1080p
Film Süresi

120 Dakika

Ülke

Güney Kore

KategoriKomedi FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Yoon Jong-bin

Oyuncular

Hwang Jung-min, Gang Dong-won, Lee Sung-min, Park Sung-woong, Kim Eung-soo, Park Jong-hwan, Han Jae-yeong, Kim Won-hae, Kim Byeong-ok, Jeon Bae-soo

Adalet Yolunda (Korece: "검사외전"), Güney Kore'de 2016 yılında gösterime giren bir suç ve komedi filmidir. Film, suçlu bir savcının haksız yere hapse atılmasını ve adalet arayışını konu alır.

Filmin ana karakteri, bir savcı olan Byun Jae-Wook (Hwang Jung-Min) adındadır. Byun, adliyede işlediği bir suçun ardından haksız yere hapishaneye gönderilir. Hapishanede, suçsuz olduğunu kanıtlamak ve gerçek suçluyu bulmak için çalışmaya başlar. Diğer mahkumlarla birlikte işbirliği yaparak, hapishanede adalete ulaşmak için bir plan yapar.

Byun'un en büyük yardımcısı, mahkum Chi-Won (Kang Dong-Won) adındaki bir dolandırıcıdır. Chi-Won, Byun'un suçsuzluğunu kanıtlamak ve adaleti sağlamak için onun yanında olur. Birlikte, hapishane içindeki düşmanlarını alt etmek ve gerçek suçluyu açığa çıkarmak için komik ve heyecanlı bir maceraya atılırlar.

Adalet Yolunda suç ve komedi türlerini birleştirirken, adaletin peşinde koşan bir savcının hikayesini anlatır. Film, eğlenceli ve sürükleyici bir hikaye sunarken, izleyiciye adaletin önemini ve doğru olanı savunmanın ne kadar değerli olduğunu hatırlatır. Hwang Jung-Min ve Kang Dong-Won'un performansları, filmin başarısına önemli katkılarda bulunur.

Filme Yorum Yaz