"Hala her sabah uyandığımda istediğim ilk ve tek şey yüzünü görmek oluyor." P.S. I Love You (2007)

Üzgünüz, Size Ulaşamadık izle

-

Sorry We Missed You

7.4/ 10
1 1

Üzgünüz, Size Ulaşamadık filminin bilgileri Sorry We Missed You

7.4
Üzgünüz, Size Ulaşamadık 7.4 Dublaj & Altyazı 2019 1080p
Film Süresi

101 Dakika

Ülke

Belgium

KategoriDram Filmleri Yönetmen

George Fenton

Oyuncular

Kris Hitchen, Debbie Honeywood, Rhys Stone, Katie Proctor, Ross Brewster, Charlie Richmond, Julian Ions, Sheila Dunkerley, Maxie Peters, Christopher-John Slater

2008 mali krizi, Ricky ve ailesini zorlu bir dönemin içine sürükler. Borçlarla başa çıkmak için ellerinden geleni yapmalarına rağmen, aile bu dönemde ciddi bir zorlukla karşı karşıyadır. Eskiden sahip oldukları rahat yaşama geri dönmek için ellerinden geleni yaparlar. Ancak, bu hedefe ulaşmak hiç de kolay değildir.

Aile, yeni bir fırsatın kapısını çaldığında, onu değerlendirmeye karar verirler. Ancak bu işler, beklediklerinden daha zorlu ve meşakkatli çıkar. Bir yanda yeni bir minibüsle teslimat sürücülüğü yapmak, diğer yanda ise bakıcılık görevini üstlenmek vardır. Aile, geçimlerini sağlamak ve ayakta kalmak için sıkı bir şekilde çalışmak zorundadır.

Bu zorlu süreç, ailenin dayanışma içinde olma ve mücadele etme yeteneklerini test eder. Ricky ve ailesi, büyük bir kırılma ve değişim dönemi içine girerler ve bu süreçte birbirlerine destek olma, aile bağlarını güçlendirme fırsatı bulurlar.

Filme Yorum Yaz