Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

Aşk Tutulması izle

-

Ask Tutulmasi

7.7/ 10
1 1

Aşk Tutulması filminin bilgileri Ask Tutulmasi

5.5
Aşk Tutulması 5.5 Yerli Film 2008 1080p
Film Süresi

99 Dakika

Ülke

Türkiye

KategoriKomedi FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Murat Seker

Oyuncular

Tolgahan Sayisman, Fahriye Evcen Özçivit, Tim Seyfi, Ali Erkazan, Suzan Aksoy, Ayten Uncuoglu, Murat Akkoyunlu, Yasemin Öztürk

Film, fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olan Uğur'un hikayesini anlatır. Uğur, günlük hayatında sakin ve normal bir kişiliğe sahiptir, ancak futbol konusu gündeme geldiğinde tamamen değişir ve tutkulu bir taraftar haline gelir. Kazanma arzusu ve futbol ile ilgili totemleri, onu diğer fanatiklerden ayıran özellikleridir.

Uğur, annesi ve kız kardeşi ile birlikte yaşamaktadır ve annesi evlenmesi konusunda baskı yapmaktadır. Benzer şekilde, Pınar da aynı baskıyı kendi annesinden görmektedir. İki ana karakter, bir trafik kazası sonucu tesadüfen tanışır ve bu tanışma, hem Uğur'un hem de Pınar'ın hayatlarını değiştirir.

Film, futbol tutkusunu, aile baskısını ve romantizmi harmanlayarak komik ve duygusal bir hikaye sunar. Film adı verilmediği için daha fazla detay veya film adı sunamıyorum. Eğer film adını öğrenmek veya daha fazla bilgi almak isterseniz, filmle ilgili daha fazla ayrıntı vermeniz gerekebilir.

Filme Yorum Yaz