Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor. Kazablanka

Karanlıklar Ülkesi: Uyanış izle

-

Underworld: Awakening

6.3/ 10
1 1

Karanlıklar Ülkesi: Uyanış filminin bilgileri Underworld: Awakening

6.3
Karanlıklar Ülkesi: Uyanış 6.3 Türkçe Dublaj 2012 1080p
Film Süresi

88 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriAksiyon FilmleriFantastik FilmlerKorku Filmleri Yönetmen

Tom Rosenberg

Oyuncular

Kate Beckinsale, Stephen Rea, Michael Ealy, Theo James, India Eisley, Charles Dance, Sandrine Holt, Sanny van Heteren, Jacob Blair, Robert Lawrenson

"Karanlıklar Ülkesi: Uyanış" (İngilizce adı: "Underworld: Awakening"), 2012 yapımı bir aksiyon korku filmidir ve "Underworld" serisinin dördüncü bölümüdür. Bu film, vampirler ve Lycan'lar (kurt adamlar) arasındaki savaşı sürdürür ve serinin öyküsünü devam ettirir. İşte "Karanlıklar Ülkesi: Uyanış"ın kısa bir özeti:

Hikaye, Selene (Kate Beckinsale) karakterinin önceki filmdeki olaylardan sonra uyandığı yerde başlar. Selene, 12 yıl boyunca tıbbi deneylerde kullanılmış ve vampir ve Lycan türlerinin varlığı halk tarafından unutulmuştur. Ancak Selene, insanlar tarafından avlanan bir hybrid çocuğun varlığını keşfeder.

Selene, bu hybrid çocuğu ve kendi özgürlüğünü korumak için harekete geçer. Aynı zamanda, vampir ve Lycan türlerini yeniden bir araya getirerek, yeni bir tehlikeye karşı savaşmak zorundadır. Yeniden birleşen Selene ve David (Theo James) adlı bir vampir, hem insanlarla hem de yeni bir Lycan tehdidiyle başa çıkmak için güçlerini birleştirirler.

"Karanlıklar Ülkesi: Uyanış," serinin diğer filmlerinde olduğu gibi aksiyon sahneleri, gotik atmosfer ve karmaşık karakter ilişkilerine odaklanır. Kate Beckinsale, Selene rolüyle geri dönerek serinin simgesi haline gelir. Bu film, serinin evrenini daha da genişletir ve türler arasındaki mücadeleyi sürdürür.

Filme Yorum Yaz