Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

Silah Şehri izle

-

La sombra de la ley

6.3/ 10
1 1

Silah Şehri filminin bilgileri La sombra de la ley

6.3
Silah Şehri 6.3 Dublaj & Altyazı 2018 1080p
Film Süresi

127 Dakika

Ülke

Fransa

KategoriDram FilmleriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

James Muñoz

Oyuncular

Luis Tosar, Michelle Jenner, Vicente Romero Sánchez, Manolo Solo, Paco Tous, Jaime Lorente, Pep Tosar, Ernesto Alterio, Adriana Torrebejano, José Manuel Poga

1921 Barselona'sında, anarşistlerle polis arasındaki gerilim giderek tırmanırken, bir polis memuru, iç savaş çıkarabilecek nitelikteki silahların kim tarafından çalındığını öğrenmek için tehlikeli bir oyuna girişir. Bu polis memuru, gizli kimliğini koruyarak anarşist çevrelere sızar ve silahların nerede olduğunu bulmaya çalışırken kendisini karmaşık bir ağın içinde bulur.

Barselona'nın sokaklarında ve gizli yeraltı örgütlerinin derinliklerinde, polis memuru gerçeği ortaya çıkarmak için tehlikeli bir mücadeleye girişir. Ancak, her adımda tehlike onu beklemektedir ve kimin güvenilir olduğunu ve kimin düşman olduğunu anlamak giderek zorlaşır. Gerilim dolu bu atmosferde, polis memuru, hem kendi hayatını hem de şehrin geleceğini kurtarmak için büyük bir çaba harcar.

1921 Barselona'sındaki bu karmaşık ve tehlikeli ortamda, polis memuru, adaleti sağlamak ve şehri kaosa sürükleyebilecek tehlikeleri önlemek için her şeyi riske atar. Anarşistlerle polis arasındaki çekişme, siyasi entrikalar ve tehlikeli silahlarla dolu bir dünyada, polis memuru, gerçeği ortaya çıkarmak için mücadele ederken kendi sınırlarını da zorlar.

Filme Yorum Yaz