Aynaya baktığınızda suçluluk duyuyorsanız gerçekleri öğrenmişsinizdir... V For Vendetta

Sadakatsiz izle

-

Unfaithful

6.7/ 10
1 1

Sadakatsiz filminin bilgileri Unfaithful

6.7
Sadakatsiz 6.7 Türkçe Dublaj 2002 1080p
Film Süresi

124 Dakika

Ülke

France

KategoriDram FilmleriGerilim FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Adrian Lyne

Oyuncular

Richard Gere, Diane Lane, Olivier Martinez, Erik Per Sullivan, Myra Lucretia Taylor, Michelle Monaghan, Chad Lowe, Joseph Badalucco Jr.

"Unfaithful", Adrian Lyne tarafından yönetilen ve Richard Gere, Diane Lane, Olivier Martinez, Erik Per Sullivan, Chad Lowe ve Dominic Chianese'in başrol oynadığı 2002 yapımı bir erotik gerilim filmidir. Film, Claude Chabrol'un 1969 yapımı Fransız filmi "The Unfaithful Wife"dan Alvin Sargent ve William Broyles Jr. tarafından uyarlanmıştır. Film, tesadüfen karşılaştığı bir yabancıyla bir ilişkiye giren bir kadının, New York City'nin banliyölerinde yaşayan bir çiftin evliliğinin tehlikeli bir şekilde çıkmaza girdiğini anlatır.

Unfaithful, Kuzey Amerika'da 52 milyon dolar ve dünya çapında 119,1 milyon dolar hasılat elde etmiştir. Genel olarak karışık yorumlar almasına rağmen, Lane performansı için çok fazla övgü almıştır. Ulusal Film Eleştirmenleri Derneği ve New York Film Eleştirmenleri'nden En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanmış ve bir Altın Küre ve En İyi Kadın Oyuncu dalında bir Akademi Ödülü'ne aday gösterilmiştir.

Filme Yorum Yaz