Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz. The Shining (1980)

Muhbir izle

-

Snitch

6.4/ 10
1 1

Muhbir filminin bilgileri Snitch

6.4
Muhbir 6.4 Türkçe Dublaj 2013 1080p
Film Süresi

112 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriDram FilmleriGerilim Filmleri Yönetmen

Ric Roman Waugh

Oyuncular

Dwayne Johnson, Susan Sarandon, Jon Bernthal, Rafi Gavron, Barry Pepper, Michael Kenneth Williams, Melina Kanakaredes, Nadine Velazquez

"Snitch" 2013 yapımı bir Amerikan aksiyon-dram filmidir. Filmin yönetmeni Ric Roman Waugh'dur ve başrolde Dwayne Johnson yer almaktadır. Filmin Türkçe özeti ise şu şekildedir:

Film, genç bir adam olan Jason Collins'in (Rafi Gavron), uyuşturucu suçundan haksız yere hapse atılmasının ardından yaşananları anlatmaktadır. Jason, bir arkadaşının gönderdiği uyuşturucu paketini kabul etmesiyle polis tarafından yakalanır ve federal cezaevine gönderilir.

Jason'ın babası John Matthews (Dwayne Johnson), oğlunun masum olduğunu kanıtlamak için elinden geleni yapmaya karar verir. Ancak federal savcı Joanne Keeghan (Susan Sarandon), Jason'ın cezasının indirilmesi için yeterli kanıt sunmasını ister. John, oğlunu kurtarmak için tehlikeli bir görev üstlenmeye karar verir.

John, uyuşturucu dünyasında bilgisi olan bir arkadaşıyla temas kurar ve onunla işbirliği yaparak uyuşturucu tacirleriyle iletişime geçmeye başlar. Amacı, Jason'ın hapisten çıkabilmesi için yeterli bilgi ve kanıtları elde etmektir. Ancak bu tehlikeli süreçte, John kendini uyuşturucu kartellerinin içine çekilmiş bir şekilde bulur.

John, kartellerin tehlikeleriyle yüzleşirken, aynı zamanda kendi hayatını ve ailesini de riske atar. Oğlunu kurtarmak için fedakarlık yapması gereken bir baba olarak, John'un kararlılığı ve cesareti sınanır.

"Snitch", adaleti sağlama ve aile bağlarının gücü üzerine odaklanan bir hikâyeyi anlatmaktadır. Film, suçla mücadele etme ve sevdiklerimiz için sınırları zorlama konularını ele almaktadır.

Filme Yorum Yaz