Hayatı kontrol edecek her şeyden vazgeçtim. İkimiz için ve bir tek şey için yaşıyorum. Seni sevmek için seni mutlu etmek için. Şu anı en iyi şekilde yaşamak için… Sweet November (2001)

Kaptıkaçtı Sevgili izle

-

The Chase

5.8/ 10
1 1

Kaptıkaçtı Sevgili filminin bilgileri The Chase

5.8
Kaptıkaçtı Sevgili 5.8 Türkçe Dublaj 1994 1080p
Film Süresi

97 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriKomedi FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Adam Rifkin

Oyuncular

Charlie Sheen, Kristy Swanson, Henry Rollins, Josh Mostel, Wayne Grace, Rocky Carroll, Miles Dougal, Ray Wise

1994 yılı yapımı The Chase, yönetmen Adam Rifkin tarafından çekilen bir aksiyon-komedi filmidir. Filmin başrolünde Charlie Sheen yer almaktadır. Film, sahte bir hırsızlık suçu nedeniyle hapse atılan Jack Hammond'un (Charlie Sheen) kaçışını ve akabinde gerçek bir kaçak haline dönüşmesini anlatır.

Jack, yanlışlıkla bir banka soygunculuğu suçlamasıyla tutuklanır. Ancak arabasına binerken, polis memuru ayağını basarak arabayı kendisiyle birlikte sürükler ve Jack'in arabasıyla kaçmasına neden olur. Jack, kaçmaya devam ederken, o sırada ünlü televizyon sunucusu Natalie Voss (Kristy Swanson) için çalışan bir gazeteci olan Gale (Henry Rollins) onu kovalamaya başlar.

Gale'in peşine takılmasıyla Jack, şimdi hem polisten hem de bir gazeteciden kaçmak zorunda kalmıştır. Jack'in kaçışı birkaç televizyon kanalında canlı yayınlanır ve izleyiciler onu takip etmeye başlarlar. Natalie, olayın büyümesi üzerine aracını kiralayarak Jack'e yardım eder. İkisi beraber kaçarlar ve yolda çeşitli maceralar yaşarlar.

Gittikçe artan bir polis gücü, helikopterler ve uçaklar tarafından takip edilirken, Jack ve Natalie birbirine yakınlaşır ve beraber mücadele etmeye başlarlar. Sonunda, Jack ve Natalie, özgürlüklerine kavuşurlar ve seyahatlerine devam ederler.

filmizlex iyi seyirler diler.. 

The Chase, ilginç senaryosu ve heyecan verici aksiyon sahneleri ile dikkat çekiyor. Film, başarılı bir oyuncu kadrosuna sahip ve özellikle Charlie Sheen'in performansı filmin en sevilen özelliklerinden biridir. İzleyicilere eğlenceli bir macera sunan The Chase, aksiyon-komedi türü sevenler için keyifli bir seçenek olabilir.

 

Filme Yorum Yaz