Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor. Kazablanka

Aterrados izle

-

Aterrados

6.5/ 10
1 1

Aterrados filminin bilgileri Aterrados

6.5
Aterrados 6.5 Türkçe Altyazı 2019 1080p
Film Süresi

87 Dakika

Ülke

Argentina

KategoriKorku Filmleri Yönetmen

Demián Rugna

Oyuncular

Maximiliano Ghione, Norberto Gonzalo, Elvira Onetto, George L. Lewis, Julieta Vallina, Demián Salomón, Agustín Rittano, Natalia Señorales

Terrifier, 2017 yapımı bir korku filmidir. Film, Art the Clown adlı bir seri katilin, bir grup genç kadını hedef alması ve takip etmesi ile başlar.

Film, karanlık bir cadde üzerinde bulunan bir pizzacıda başlar. Genç bir kadın olan Tara, bir arkadaşıyla buluşmak üzere dışarı çıkar. Bu sırada yanından geçen Art the Clown, onu takip eder ve ona bir oyuncak ayı hediye eder. Tara, tedirgin olduğunu hisseder ve hızla arkadaşının yanına gider. Ancak Art, onları bulur ve başka bir yerde onları takip etmeye başlar.

Art the Clown, takip ettiği genç kadınları öldürmek için yöntemlerini değiştirir ve kendi sadist zevkleri için işkence yapar. Tara, kaçmak için her yolu denese de Art, onları bulur ve korkunç işkenceler yapmaya devam eder.

Film, Art the Clown'un sadist kişiliğini ve karanlık zevklerini yansıtırken, aynı zamanda korku türü seven izleyicilerin beklentilerini de karşılıyor. Filmin karanlık atmosferi, yer yer şiddet içeren sahneleri ve sürprizli kurgusu, izleyicileri ekrana kilitlemeyi başarıyor.

Terrifier, özellikle korku türü seven izleyiciler için keyifli bir deneyim sunuyor. Art the Clown karakteri, korku sinemasının unutulmaz kötü adamları arasına adını yazdırmayı başarıyor. Ancak film, şiddet içeren sahneleri nedeniyle bazı izleyiciler için rahatsız edici olabilir.

 

Filme Yorum Yaz