“Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz.” The Shining (1980)

Blue Beetle izle

-

Blue Beetle

7.0/ 10
1 1

Blue Beetle filminin bilgileri Blue Beetle

7.0
Blue Beetle 7.0 Dublaj & Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

128 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriAksiyon FilmleriBilim-Kurgu FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Michael Payne

Oyuncular

Xolo Mariduena, Bruna Marquezine, Susan Sarandon, Raoul Max Trujillo, Damián Alcázar, Adriana Barraza, George Lopez, Belissa Escobedo, Elpidia Carrillo, Harvey Guillén

Blue Beetle 2023 yapımı bir Amerikan süper kahraman filmidir ve DC karakteri Jaime Reyes / Mavi Böcek'e dayanmaktadır. DC Studios ve The Safran Company tarafından üretilen ve Warner Bros. Pictures tarafından dağıtılan film, DC Genişletilmiş Evreni'nin (DCEU) 14. bölümüdür. Film, Ángel Manuel Soto tarafından yönetildi ve Gareth Dunnet-Alcocer tarafından yazıldı. Başrollerde Xolo Maridueña, Adriana Barraza, Damián Alcázar, Raoul Max Trujillo, Susan Sarandon ve George Lopez yer almaktadır.

Hikaye, Kord Industries üyelerinin Antarktika'nın uzak tundrasında, şirketin kurucu ortağı ve CEO'su Victoria Kord tarafından yönlendirilen bir grup tarafından "Scarab" adı verilen eski bir uzaylı artefaktın bulunmasıyla başlar.

Aynı zamanda, Jaime Reyes, Gotham Hukuk Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra Palmera Şehri'ndeki ailesinin maddi zorluklar nedeniyle evlerinin tahliye edileceğini öğrenerek memleketine geri döner. Jaime'nin kız kardeşi Milagro, ona Victoria'nın malikanesinde bir iş ayarlar. Ancak ikisi de Victoria ile yeğeni Jenny arasındaki bir çatışmayı durdurduğunda işten çıkarılır. Jenny daha sonra Jaime'e ertesi gün "iş fırsatı" hakkında görüşmek için Kord Kulesi'nde buluşmasını söyler.

Filme Yorum Yaz